uvek u trendu

Na ivici da otkriju previše: Farmerke Severine Vučković rezervisane su samo za najhrabrije & njoj stoje kao salivene

0

Ne bi se svako usudio da ponese ovaj model.

Severina zna kako se obući za svaku priliku
Severina zna kako se obući za svaku prilikufoto: severina/Instagram/printscreen

Popularna hrvatska pevačica Severina poznata je po svom istančanom ukusu i uvek zanimljivim izborima kada je moda u pitanju.

 

I u 53. godini rođena Splićanka može se pohvaliti vitkom figurom o kojoj itekako vodi računa i ne boji se da to i pokaže smelim odevnim kombinacijama.

 

Severina se trudi da njeni autfiti nikada ne budu dosadni, a kada budete videli farmerke koje je ponela prilikom jednog gostovanja u Poreču, raspametićete se.

 

Ovaj otkačeni model dolazi u kompletu sa uzanim mini topom od istovetnog džinsa i na granici je da otkrije previše.

 

U pitanju je "goli" dizajn karakterističan za modnu kuću Mugler, poznatu po provokativnim krojevima koji više nemaju nego što imaju materijala.

 

Ovo riskantno i šik izdanje Severina je upotpunila upečatljivim nakitom i visokim potpeticama, a uvijena frizura svemu je dala dodatni šarm.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Farmerke modela Illusion cutout spiral skinny jeans u srednjeplavoj nijansi koštaju vrtoglavih 950 dolara, a slične se mogu naći po mnogo pristupačnijim cenama u beogradskim radnjama.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker