savršene

Prija ima sive, a ona još efektnije: Jelisaveta nosi cipele koje ne mogu da izađu iz mode, a ove jeseni napraviće "bum"

0

Svako modno izdanje glumice Jelisavete Orašanin Teodosić je čista inspiracija, pa izuzetak nije ni stil za svaki dan.

Jelisaveta Orašanin Teodosić uvek ostavi utisak stilom
Jelisaveta Orašanin Teodosić uvek ostavi utisak stilomfoto: jagodenamagli, Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde njeni pratioci imaju priliku da zavire u njenu svakodnevicu, a nereteko i da portaže modnu inspiraciju u njenim interesantnim kombinacijama.


Pored elegantnih izdanja kojima ostavlja poseban utisak, glumica je poznata po efektnom stilu za svaki dan, a nedavno je sa sestrom Milicom pozirala i pokazala jedan takav look.


Jelisaveta je odabrala jednostavnu belu majicu s bretelama i duboku, svetloplavu suknju sa šlicem, a sve je upotpunila je udobnom obućom koja se svake jeseni vraća kao ultimativni trend.

 


Glumica je ponela mokasine, ali ne bilo kakve – u pitanju je model koji potpisuje francuska modna kuća Chanel, cipele svetloplave boje izrađene od jagnjeće kože.

U pitanju je model sa stabilnom blok-potpeticom inspisan klasičnim mokasinama koji u prednjem delu ima prepoznativi CC logotip u zlatnoj boji.

 


Ove cipele smatraju se luksuznim parom obuće i njihova cena iznosi 1.495 dolara, a isti model u sivoj nijansi je ranije nosila njena kuma Aleksandra Prijović.


Mokasine i u 2024. ostaju vodeći jesenji trend


Uvek popularne, vanvremenske i tako šik, mokasine su proteklih godina napravile pravi "bum" kao par obuće koji nosi baš svaka devojka od stila.


Sve je počelo 2022, kada ih trendseterke nisu skidale, pa su te godine ove cipele bile u tri najtraženija modna komada. Poznate i kao loaferke, mokasine su klasične cipele koje zrače otmenošću i vrlo su praktične.

 

Proteklih sezona su posebno bile zapažene Prada mokasine masivnog đona
Proteklih sezona su posebno bile zapažene Prada mokasine masivnog đonafoto: photo-lime/Shutterstock

Možete ih nositi i u specijalnim prilikama i u stajlinzima za svaki dan, a jednako dobro izgledaju i uz vrlo elegantan autfit i kada se kombinuju s farmerkama ili kožnim jaknama.


One su osnova poslovnog stila i dobro opremljenog garderobera, a iz godine u godinu su sve popularnije i nema sumnje – tako će biti i ove jesenje sezone!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker