neobično

Baletanke, sandale ili papuče – šta god da su, ostavljaju utisak: Sandra Bulok je pronašla savršenu obuću za svaki dan

0

Čuvena glumica uslikana je ispred frizerskog salona u udobnom i nonšalantnom modnom izdanju, a najefektniji deo njenog stajlinga definitivno je neobičan izbor obuće.

Sandra Bulok nakon jednog događaja u Los Anđelesu 2013.
Sandra Bulok nakon jednog događaja u Los Anđelesu 2013.foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Holivudska glumica Sandra Bulok već neko vreme se kloni javnosti, ali joj paparaci ne daju mira jer je pre nekoliko dana ona obeležila prvu godišnjicu smrti njenog dugogodišnjeg partnera Brajana Rendala.


Oskarovka već neko vreme ne snima nove filmove i posvećena je svojoj porodici i samovanju, ali je fotografi u Los Anđelesu često prate dok obavlja svakodnevne obaveze.


Šarmantna Sandra, godinama jedna od najatraktivnijih žena sveta, i dalje izgleda zanosno, a obično bira ležerne i udobne modne kombinacije u kojima je sve podređeno komforu.

 

Sandra Bulok ispred frizerskog salona u Los Anđelesu
Sandra Bulok ispred frizerskog salona u Los Anđelesufoto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko dana viđena je ispred frizerskog salona na Beverli hilsu, tada je izgledala vrlo trendi u farmerkama ravnog kroja i strukiranoj crnoj bluzi, a svemu je dodala kačket i romantičnu slamnatu tašnu.

Ipak, detalj na njenom stajlingu o kom se posebno priča jeste obuća – model koji je izazvao apsolutnu pomamu među zaljubljenicama u modu u poslednje vreme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STYLERUNNER (@stylerunner)

 

Brend The Row, koji potpisuje njihov dizajn, naziva ih na svom sajtu papučama, ali nećete pogrešiti ni ako ih smatrate sandalama ili baletankama otvorene pete, a u svakom slučaju su vrlo atraktivne.


U pitanju je rupičasti model od pletene vune, koji krasi i jedan efektan kožni kaiš, a ima zaobljen vrh i delujue vrlo praktično za najtoplije dane.


Rupičasta obuća u modi 2024.


Odeća s prorezima već nekoliko sezona je nezaobilazan trend tokom cele godine, a sada se ova moda prelila i na obuću, pa su vrlo popularni modeli s raznim vrstama izreza.


Ipak, najviše se nose rupičaste baletanke, u kojima prednjače modeli brenda Alaïa, pre svega omiljeni model glumice Dženifer Lorens koji podseća na ribarsku mrežu.

 

Alaïa mrežaste baletanke koje Dženifer Lorens ne skida
Alaïa mrežaste baletanke koje Dženifer Lorens ne skidafoto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alaïa nije jedini brend koji pravi ovakve modele, a pre nekoliko godina modna kuća Bottega Veneta izazvala je pravu pomamu mrežastom obućom kvadratnog vrha.

 

 

Prošle godine Khaite je predstavio baletanke od mreže s kristalima koje podsećaju na čarape.

 


The Row, iza kog stoje glumice Meri Kejt i Ešli Olsen, pratio je sopstvenim varijantama, a pored one koju nosi Sandra Bulok, izdvojila se neobična opcija koja podseća na kućne papuče i ima gusto tkanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIFT OF GARB (@giftofgarb)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker