tips&tricks

Prva ih je ponela – naša Tamara! Ove sandale su najveća pomama u svetu mode, a slične možete naći za male pare

0

Omiljene letnje sandale Tamare Kalinić u jednom modelu spajaju moderan izgled i udobnost, a mogu se nositi u svim prilikama

foto: tamara/instagram
foto: tamara/instagram

Letnja sezona je u punom jeku, a neizostavna potraga za savršenim sandalama koje će upotpuniti svaki naš letnji autfit ne prestaje ni u avgustu mesecu.

 

Ove godine u modnom svetu napravljen je veliki zaokret – tradicionalne gumene japanke, koje su do skoro bile sinonim za plažu i opuštene dane, sada su dobile potpuno novu dimenziju.

 

Brend Miu Miu poznat po svom inovativnom pristupu i luksuznom dizajnu u svojoj prolećnoj kolekciji predstavio je Riviere model sandala koje su odmah osvojile srca modnih entuzijasta, a industrija brze mode hitro je reagovala i omogućila dostupnost sličnih modela za male pare.

 

Miu Miu Riviere japanke izrađene su od visokokvalitetne kože, sa pažljivo oblikovanim đonom koji pruža udobnost tokom celog dana, a njihov minimalistički dizajn omogućava da se lako kombinuju sa različitim stilovima, od lepršavih haljina do elegantnih pantalona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Detalji kao što su delikatni remenčići i diskretni logo brenda dodaju dozu luksuza, čineći ih savršenim izborom za sve prilike. Ovaj model javlja se u više varijanti – posebno se ističu klasična crno-braon i nešto smelija koja uključuje jarkocrvene detalje.

 

– Razgiran i sportski look oplemenjen Riviere sandalama – stoji u opisu fotografije na zvaničnoj Instagram stranici modne kuće Miu Miu.

 

 

Iako ovaj dizajn koji u jednom paru obuće spaja pojmove udobnosti i ultimativnog letnjeg šika savršeno ide u paru sa ležernom polo majicom i laganim šortsem, može se nositi i u elegantnijim varijantama; kako to umešno izvesti najbolje zna Tamara Kalinić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Planetarno poznata influenserka u martu ove godine pojavila se na Miu Miu reviji u sklopu nedelje mode u Parizu i tom prilikom odlučila se upravo za ovaj neobični par sandala. Zagasitožuti komplet sačinjen od sve popularnijeg modela midi-suknje i odgovarajućeg asimetričnog topa u kombinaciji sa japanka-sandalama ostavili su utisak sofisticirane i moderne dame koja zna šta želi.

 

Kako da iskopirate Tamarin look za male pare?

 

1. Sandale

 

 

Slične modele Riviere sandalama možete pronaći u high-street radnjama o cenama koje se kreću već od 1.600 dinara!

 

 

2. Asimetrični top možete napraviti same kod kuće

 

Ukoliko kod kuće imate neku maramu, u nekoliko hitrih poteza možete napraviti asimetrični top gotovo identičan onom koji je Kalinićeva ponela na reviju u Parizu, a evo i kako:

 

 

3. Midi-suknja

 

Midi-suknja može se naći po pristupačnoj ceni u svim varijantama i oblicima, a kroj ovog komada za koji se odlučite umnogome će odrediti pravac vašeg autfita.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker