30. sarajevo film festival

Gola haljina & najtrendi obuća 2024: Mirjana Karanović zna čime zameniti visoke štikle u svečanim prilikama

0

Ako postoji jedan model udobne ženske obuće koji će obeležiti ovu godinu, to su nesumnjivo baletanke – ali ne bilo kakve, već baš varijanta koju je Mirjana Karanović nosila na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala.

Mirjana Karanović i Vučić Perović na 30. Sarajevo Film Festivalu
Mirjana Karanović i Vučić Perović na 30. Sarajevo Film Festivalufoto: Nemanja Nikolić

Na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu proteklih dana smo videli više premijera, a juče je prvi put svečano prikazan film "Majka Mara", čiju režiju potpisuje Mirjana Karanović.


Proslavljena glumica i rediteljka prošetala je pred svetsku premijeru svog filma sa čitavom ekipom, dok joj je pratilac na crvenom tepihu bio glumac Vučić Perović.


Tom prilikom je kratko popričala s predstavnicima medija i istakla da joj je čast što svoje drugo režisersko ostvarenje predstavlja na ovom prestižnom festivalu.

Imam zadovoljstvo i čast da budem ovde i predstavim svoj drugi film. Ova avantura počela je pre dvadeset godina kada sam počela da radim na svom prvom filmu i veoma sam ponosna što je večeras i drugi tu – istakla je glumica.

 

Mirjana Karanović i Vučić Perović na 30. Sarajevo Film Festivalu
Mirjana Karanović i Vučić Perović na 30. Sarajevo Film Festivalufoto: Nemanja Nikolić

Modno izdanje Mirjane Karanović na Sarajevo Film Festivalu


Slavna glumica i rediteljka za ovu priliku je odabrala vrlo elegantnu haljinu zelene boje, model na preklop i s poluprovidnim delovima koji podeća na ogrtač i tzv. "gole haljine" kakve viđamo na holivudskim svečanostima.


Mirjana Karanović opredelila se za model s postavom u stilu slip haljine u efektnoj koralnocrvenoj nijansi, koja se odlično uklopila uz njen izbor obuće – crvene baletanke!

 

Pogledajte u galeriji stil Mirjane Karanović na 30. Sarajevo Film Festivalu.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

U pitanju je varijanta ravne ženske obuće koja je apsolutni hit 2024. godine i inspirisana je klasičnim meri džejn cipelama jer se preko stopala pruža jedan decentan kaiš koji daje vrlo šik notu.

 

Mirjana Karanović i Vučić Perović na 30. Sarajevo Film Festivalu
Mirjana Karanović i Vučić Perović na 30. Sarajevo Film Festivalufoto: Nemanja Nikolić

Poznato je da su baletanke nenadmašna zamena za salonke s visokim štiklama, pa je ovaj model odlično rešenje za svečane prilike kada vam se ne nose više potpetice, a Mirjana Karanović je odabrala upečatljivu crvenu boju, koja je pojačala utisak.

 

Crvene baletanke Mirjane Karanović na crvenom tepihu u Sarajevu
Crvene baletanke Mirjane Karanović na crvenom tepihu u Sarajevufoto: Nemanja Nikolić

Uz provereni crveni ruž i tirkizne viseće minđuše, trendi piksi frizuru i širok osmeh – bez greške!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mirjana Karanović nakon dodele nagrade za životno delo

 

makonda-tracker