kraljica triftovanja

Ona zna kako se obući dobro za male pare: Omiljena obuća Maše Memedović izgleda vrhunski i svako može da je priušti!

0

Ima ih u svim varijantama i bojama, a kada ugledate nove čizmice Maše Memedović odmah ćete poželeti da ih kupite

Maša Memedović zna kako se obući vrhunski za male pare
Maša Memedović zna kako se obući vrhunski za male parefoto: Instagram / masamemedovic/

Maša Memedović u poslednjih godinu dana doslovno je "eksplodirala" na društvenim mrežama i to sa dobrim razlogom.

 

Ćerku poznatog voditelja Jovana Memedovića na društvenoj mreži Instagram prati 53,6 hiljada ljudi sa kojima lepa Maša svakodnevno deli isečke sa svojih putovanja po Srbiji i svetu, ali i svoje besprekorne autfite.

 

Ova nekrunisana kraljica triftovanja – kupovine polovne odeće – zna kako se dobro obući za male pare, a umetnost dobrog šopinga uvek rado deli sa svojim obožavaocima.

U moru trendi odevnih komada koje Memedovićeva lepa kći rado kupuje i nosi, jedan par obuće još odavno zauzeo je posebno mesto.

 

U pitanju su čizmice koje su san svakog modnog znalca, a mogu da se nose u svim varijantama, i zimi i leti. Reč je, naravno, o kaubojskim čizmama.

 

Mlada avanturistkinja gotovo tek da je stigla u Jutu u Sjedinjenim Američkim Državama, a čini se da je već pronašla svoj mali raj – radnju posvećenu isključivo ovom sve popularnijem modelu čizmica.

Ja istog momenta kada zakoračim u Sjedinjene Američke Države – napisala je ona ispod fotografije na kojo vidno srećna pozira u tematskom butiku.

 

Kožne crne kaubojke nešto modernijeg izgleda Maša je ovoga puta uklopila sa mladalačkom suknjicom i lepršavom letnjom bluzom na pertlanje u beloj boji. 

 

Za razliku od drugih internet influenserki koje svojoj publici često prezentuju preskupe i gotovo nedostižne modele luksuznih brendova, Memedovićeva dobro zna da nije važno koliko nešto košta, već ko ga i kako nosi.

Čak i kada ide u susret avanturama u prirodi ova it devojka ostaje verna svom stilu i kombinuje kaubojke, poput ovog braon krok modela, sa nešto ležernijim stajlinzima koji se sastoje od dobrog para džinsa i obične kul majice. Takođe, kaubojski šešir odgovara temi i uvek je dobar začin u paru sa ovim vanvremenskim čizmicama.

 

Da kaubojke ne moraju dobro da izgledaju samo u neutralnim bojama dokazuju ove otkačene čizmice u jarkocrvenoj nijansi. Ako nekome nije bilo jasno koliku ljubav Maša gaji prema ovom modelu obuće – postalo je kada ih je obula na dan sopstvenog venčanja.

 

Maša je kaubojke nosila i na svom venčanju
Maša je kaubojke nosila i na svom venčanjufoto: masamemedovic/Instgaram/printscreen

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jovan Memedović porodicu krije od javnosti: Upoznajte ćerku Mašu koja je sva neobična, a evo u čemu uživa! sva na oca

 

makonda-tracker