lepršavo i predivno

Pink, pink & pink! Džesika Alba ovog avgusta nosi samo jedan tip kombinacije, apsolutno je šik i čak bolje od haljine

0

Džesika Alba ovog avgusta nas oduševljava tipom autfita koji obožava da nosi i tako je lepršav i šik!

Džesika Alba obožava da nosi roze
Džesika Alba obožava da nosi rozefoto: Avalon / Avalon / Profimedia

Slavna glumica Džesika Alba (43) oduvek je jedna od najlepših žena u Holivudu, a u poslednje vreme aktuena je zbog promovisanja nove sezone serije Honest Renovations.

 

Kako je svoju najveću slavu stekla dvehiljaditih, ona je i dalje verna nekim trendovima iz tog perioda, koji munjevito nalaze mesto i na današnjim listama must have komada, dizajna i boja.

 

Ovog puta reč je o pink boji, koju je ona nosila na način koji je potpuno trendi i godi njenom izgledu.

 

Roze boja bila je apsolutni modni hit tokom 2000-ih, a kao i mnogi zaboravljeni trendovi čini se da se vraća u punom sjaju u predstojećoj sezoni. 

 

 

Tokom promocije nove sezone svoje serije, Džesika Alba ponela je sjajnu odevnu kombinaciju koju bi obožavala i Margo Robiali i zaljubljenice u barbiecore stil, koji je preuzeo primat nakon premijere filma "Barbi.

 

2 varijante stajlinga Džesike Albe

 

Džesika Alba birala je praktičan, a šik autfit u nežnoroze boji na predstavljaju svog projekta na Floridi, a ponela je korset-top, kao i ultralepršave pantalone, što je sačinilo kombinacija koja liči na kombinezon, ali to nije.

 

Džesika Alba u lepršavom pink tonu
Džesika Alba u lepršavom pink tonufoto: Avalon / Avalon / Profimedia

Ne samo što je nijansa predivna i ističe njen preplanuli ten, lepršavost daje utisak nonšalancije, ali istovremeno i elegancije. Osim toga, potpuno je udobno i, reklo bi se, više trendi od "obične" pink haljine.

 

Ona je i pre nekoliko dana nosila gotovo identičan stajling,  jednako lepršav i apsolutno šik. I vredi je kopirati!

 

Džesika Alba verna je starim trendovima koje ukomponuje u novo ruho, ali stil ostaje isti!
Džesika Alba verna je starim trendovima koje ukomponuje u novo ruho, ali stil ostaje isti!foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Sofija Milošević u Barbi izdanju

 

makonda-tracker