ultimativna inspiracija

Roze je ponovo u modi: 3 jesenja autfita iz modne knjige Tamare Kalinić stoje neodoljivo i prava su oda ženstvenosti!

0

Tamara Kalinić pokazala je na koji način je najbolje nositi različite nijanse roze.

Slavna Srpkinja modna je muza ženama širom sveta
Slavna Srpkinja modna je muza ženama širom svetafoto: tamara/instagram

Roze boja bila je apsolutni modni hit tokom 2000-ih, a kao i mnogi zaboravljeni trendovi čini se da se vraća u punom sjaju u predstojećoj sezoni.

 

Pored bordo nijanse o kojoj smo već pisali, roze boja u svim varijantama biće kruna ženstvenosti i ultimativni pečat svakog jesenjeg stajlinga.

 

Mnoge poznate trendseterke već uveliko pripremaju i nose svoje rozikaste komade, a mi vam predstavljamo 3 autfita Tamare Kalinić kao neprikosnoveni modni vodič za najlepša "pretty in pink" izdanja.

 

1. Pariški šik za svaki dan

 

Stajling Tamare Kalinić za svaki dan prava je inspiracija
Stajling Tamare Kalinić za svaki dan prava je inspiracijafoto: Instagram / Tamara Kalinić

Mini suknjica u beloj boji i istobojni set torbice i baletanki luksuznog brenda Prada savršena su neutralna podloga za isticanje jednog upečatljivog pink komada. Džemper u zemljanoj nijansi stvara savršeni kontrast sa sve popularnijim oversajz sakoom u jarkoj prljavoroze nijansi koji je u ovoj kombinaciji pravi statement piece.

 

2. Ultimativni party look

 

Ovaj look savršen je za neke formalnije prilike
Ovaj look savršen je za neke formalnije prilikefoto: Instagram / Tamara Kalinić

Obična bela košulja komad je odeće koji bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Lako ju je kombinovati i ide uz sve, a ova Tamarina kombinacija zaista je nešto posebno; košulja sa kravatom dobila je potpuno drugi šmek zahvaljujući šljokičavoj roze haljini na tregere. Ovaj barbie look lepa Srpkinja upotpunila je elegantnom Valentino tašnicom i salonkama u odgovarajućim nežnim nijansama pink boje. Ovakav izgled nepogrešiv je odabir za bilo koju vrstu zabave i ostavlja utisak razigrane i moćne žene.

 

3. Bezvremenska elegancija u duhu Koko Šanel

 

Ovaj stajling savršeno odgovara i poslovnim i opuštenim varijantama
Ovaj stajling savršeno odgovara i poslovnim i opuštenim varijantamafoto: Instagram / Tamara Kalinić

Za nešto hladnije dane dublje jeseni autfit koji podjednako odgovara boravku u kancelariji i sedenju u omiljenom gradskom kafiću sastavlja se lako i potrebna su vam samo 2 jednostavna komada. Najobičnije crne pantalone ležernog kroja idealan su par sa bezvremenskim blejzerom dizajna karakterističnog za modnu kuću Šanel. Minimalistički i efektan, ovaj look simbol je za "tihi luksuz" i svakoj dami pristaje kao saliven.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker