idealna za letnje veče

Sužava figuru & tako je ženstvena! Haljinu koju je Dragana Mićalović nosila na žurki Milice Pavlović morate da vidite

1

Poznata glumica ponela je elegantnu mini-haljinu u stilu trendova s početka dvehiljaditih, s detaljem koji stvara optičku iluziju i zaludeo je influenserke ovog leta.

Dragana Mićalović na proslavi 33. rođendana Milice Pavlović
Dragana Mićalović na proslavi 33. rođendana Milice Pavlovićfoto: M.M./ATAImages

Popularna pevačica Milica Pavlović juče je u Beogradu proslavila 33. rođendan, a tim povodom je u jednom luksuznom hotelu okupila veliki broj svojih poznatih prijatelja.


Slavlju su prisustvovali Jelena Karleuša, Žika Jakšić, Dragana Džajić i mnogi drugi, a među najzapaženijima je bila glumica Dragana Mićalović, koja je s pevačicom bliska prijateljica još od studentskih dana.


Uobičajeno doterana, Dragana je i ovog puta ostavila utisak svojim modnim izdanjem, a odabrala je nežno, letnje izdanje savršeno za vrelo letnje veče.

1 / 8 Foto: M.M./ATAImages

Glumica je izgledala vrlo šik u mini-haljini puderastozoze boje, a opredelila se za model s metalik odsjajem koji privlači pažnju u moru elegantnih kreacija. Dragana je nosila haljinicu sa širokim bretelama i ravnim izrezom, koja ima spušten struk u obliku slova V, odakle se širi u blago plisiranu, kratku suknju.

 

Dragana Mićalović na proslavi 33. rođendana Milice Pavlović
Dragana Mićalović na proslavi 33. rođendana Milice Pavlovićfoto: M.M./ATAImages

Kombinovala ju je sa sandalama sa svetlucavim kaišićima, koji su se odlično uklopili uz sjajne detalje kojima je protkana njena toaleta.


Haljine spuštenog struka trend 2024.


Y2K "pokret" vratio nam je mnogo interesantnih trendova s početka dvehiljaditih, a jedan od onih koji se polako vraća na mala vrata od ove godine jesu i haljine spuštenog struka.


Za svečane prilike ili neke svakodnevne situacije, ovakve haljine odličan su izbor ako želite da vizuelno izdužite figuru i prikrijete eventualni višak u predelu struka i kukova.


U ovakvim komadima već smo proteklih meseci videli veliki broj poznatih influenserki, a najčešće ih nosi poznata švedska manekenka Elsa Hosk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dragana Mićalović na koncertu Milice Pavlović

 

makonda-tracker