veličanstvena

Svaki detalj slavi ženstvenost: Aleksandra Prijović hipnotisala Budvu u haljini na kojoj bi joj pozavidela i Megan Foks

1

Pevačica može da se pohvali nizom luksuznih kreacija u svom garderoberu, a sada je ponela skupoceni model koji ostavlja bez daha interesantnim dizajnerskim rešenjima.

Aleksandra Prijović u pink haljini Dejvida Kome na nastupu u Budvi
Aleksandra Prijović u pink haljini Dejvida Kome na nastupu u Budvifoto: Petar Aleksić

Aleksandra Prijović i njena turneja "Od istoka do zapada" najveća su senzacija u regionu proteklih godinu dana, a pevačica nastavlja da niže uspehe i puni velike prostore širom Balkana.


Njena najnovija stanica je Budva, gde je popularna Prija održala još jedan nastup za pamćenje, a na prvom od planirana tri koncerta ponovo je oduševila i stilom koliko i pesmom.


Čak i ako niste ljubitelj muzike Aleksandre Prijović, morali ste da primetite njen stil, jer pevačica često nosi kreacije poznatih svetskih brendova, kakve viđamo na čuvenim glumicama, manekenkama i muzičkim zvezdama.

Za Budvu je tako sada odabrala haljinu britanskog dizajnera Dejvida Kome, čije smo toalete viđali na brojnim slavnim devojkama, uključujući Megan Foks, Saru Sampajo, Izabel Gular, Oliviju Palermo...

 

Megan Foks nosila je neobičnu haljinu Dejvida Kome na dodeli Bilbord nagrada 2022.
Megan Foks nosila je neobičnu haljinu Dejvida Kome na dodeli Bilbord nagrada 2022.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Aleksandra Prijović ponela je u ovoj prilici neobičnu toaletuboje fuksije, asimetrični model koji otkriva jedno rame, ima jedan dugačak rukav i V-izrez, kao i dubok i širok šlic koji otkriva prednji deo nogu.

 

Aleksandra Prijović u pink haljini Dejvida Kome na nastupu u Budvi
Aleksandra Prijović u pink haljini Dejvida Kome na nastupu u Budvifoto: Petar Aleksić

Poseban detalj su dve srebrne, kristalne, izvezene ruže – na okovratniku i u predelu stomaka, a na sajtu brenda David Koma navodi se da je puna cena haljine 2.740 evra, dok je trenutno na sniženju od 30%.

 


Pevačica ju je kombinovala sa crnim čarapama i srebrnim sandalama s visokim štiklama, a odličan dodatak ovakvom stilu je visoki rep koji je istakao ružu oko vrata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom

 

makonda-tracker