svedeno, a šik

Zavodljiva haljina kojoj je boja glavni adut: Sarajevsko Barbi izdanje srpske glumice koje može da zaustavi saobraćaj

1

Jedna od najzapaženijih glumica ove godine blistala je u svakoj prilici na crvenom tepihu, a na Sarajevo Film Festivalu je ponela jedno od najefektnijih modnih izdanja do sad.

Glumica Milica Janevski na 30. Sarajevo Film Festivalu
Glumica Milica Janevski na 30. Sarajevo Film Festivalufoto: Nemanja Nikolić

U Bosni i Hercegovini je u toku jubilarni 30. Sarajevo Film Festival, jedna od najprestižnijih kulturnih manifestacija u regionu, koja je okupila najistaknutija imena filma i televizije s Balkana, a crvenim tepihom šetaju i svetske zvezde, pa se željno iščekuje dolazak holivudske glumice Meg Rajan.


U prvim danima Festivala imali smo priliku da vidimo i više srpskih glumačkih veličina, a jedna od mladih nada domaće kinematografije koju je ovih dana ugostilo Sarajevo je i Milica Janevski, koja je nominovana za najbolju epizodnu ulogu u seriji "Koža".


Šarmantna Valjevka, koja je početkom godine oduševila ulogom Marine Tucaković u filmu "Nedelja", izgledala je vrlo elegantno na crvenom tepihu, a ona je za ovu priliku odabrala pink modnu kombinaciju.

 

Sarajevo Film Festival jedna je od najvažnijih manifestacija u oblasti kulture na Balkanu
Sarajevo Film Festival jedna je od najvažnijih manifestacija u oblasti kulture na Balkanufoto: Nemanja Nikolić

Milica je odabrala mini-haljinu ravnog kroja, model koji pada pored tela i ima tanke bretele i zatvoren okovratnik, a izdvaja se upečatljivom nijansom ružičaste boje.

 

Glumica Milica Janevski na 30. Sarajevo Film Festivalu
Glumica Milica Janevski na 30. Sarajevo Film Festivalufoto: Nemanja Nikolić

Ova šik haljinica, savršena za vrele letnje večeri u kojima želite da ostavite poseban utisak, veoma je praktična jer pada pored tela i omogućava koži da diše, a uz to je i otmena, svedena i ima intenzivnu pink boju kao glavni adut.

 

Sarajevo Film Festival okuplja najznačajnija imena u oblasti filma i televizije na Balkanu
Sarajevo Film Festival okuplja najznačajnija imena u oblasti filma i televizije na Balkanufoto: Nemanja Nikolić

Glumica ju je kombinovala s pink slingback cipelama, odnosno modelom otvorene pete, koji ima tanke štikle, a sve je "začinila" clutch torbicom svetle nijanse koja je "razbila" potpuno roze look.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Uliks Fehmiju na Sarajevo film festivalu

 

makonda-tracker