ma bravo

Ove farmerke će biti apsolutni hit ove jeseni: Kombinacija Džesike Albe skriva višak na stomaku i veoma je moćna

0

Vreme je da se razmišlja i o povratku hladnijih dana i da se na vreme za njih pripremimo...

DŽESIKA ALBA U SUPER IZDANJU ZA JESEN 2024. GODINE
DŽESIKA ALBA U SUPER IZDANJU ZA JESEN 2024. GODINE foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džesika Alba je jedna od najlepših, ali i najbolje obučenih žena u Holivudu. Uprko činjenici da često pribegava minimalizmu ona uvek blista kao da na sebi ima stotine hiljada dolara.

 

Ipak, postoje i one prilike za koje želi jednostavna izdanja koja svaka žena može lako da iskopira. Upravo jedno takvo ponela je nedavno u Njujorku i pokazala koji odevni komadi će biti must have ove jeseni.

 

Džesika je za ovu priliku odabrala proverenu kombinaciju - farmerke i sako, s kojima sigurno nema greške.

Prošle godine dugački sakoi su bili broj jedan i mogli smo da ih vidimo u svim bojama i krojevima na gotovo svim poznatim damama i čini se da će se isto ponoviti i tokom ove jeseni.

 

Ispod sakoa Alba je ponela samo jednostavnu majicu identične boje. Farmerke sa širokim nogavicama u plavoj boji definitivno je nešto što je vanvremenski hit i s njima ne možete pogrešiti.

 

DŽESIKA ALBA IMA FARMERKE KOJE ĆE BITI HIT JESENI
DŽESIKA ALBA IMA FARMERKE KOJE ĆE BITI HIT JESENI foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako bi ipak dodala dozu elegancije Džesika je odlučila da sve upotpuni bordo salonkama koje su se savršeno uklopile uz sve, a ono što je svim ljubiteljkama mode zapalo za oko jeste i tašna modne kuće Chanel kao završni dodir šik izdanju koje se lako kopira i uvek izgleda odlično.

 

Iako leto još uvek nije gotovo sigurni smo da mnoge trendseterke već uveliko isčekuju nove jesenje kolekcije, a ako se ugledate na Albu sigurno ćete uvek biti šik, elegantne i u trendu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koje pevačice su kraljice stila u Srbiji?

 

makonda-tracker