vanvremenski

Kao da se boginja spustila među smrtnike: Jasna Đuričić u najlepšem izdanju koje smo videli u Sarajevu ove godine

1

Slavna glumica prošetala je pre nekoliko večeri crvenim tepihom 30. Sarajevo Fim Festivala u božanstvenoj kreaciji kakva se retko viđa i na holivudskim događajima.

Jasna Đuričić je jedna od najcenjenijih glumica u regionu
Jasna Đuričić je jedna od najcenjenijih glumica u regionufoto: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Srpska glumica Jasna Đuričić jedna je od najcenjenijih regionalnih glumica i dragih gošći Sarajevo Film Festivala, koji se ovih dana održava jubilarni 30. put.


Zvezda nekih od od najuspešnijih projekata proteklih godina oduševila je svojim stilom na crvenom tepihu već na samom početku Festivala, a pre nekoliko večeri je donela dašak holivudskog glamura u Sarajevo.


Jasna je pozirala s ekipom serije "Sablja", čije su prve dve epizode prikazane na Festivalu, a sve je ostavila bez daha u kreaciji bosanskohercegovačkog brenda Kaftan studio. Tom prilikom je nosila i personalizovani parfem.

Kako je proizvođač istakao na svom sajtu, tzv. mirisne haljine donose jedno novo iskustvo za svaku ženu.


Glumačka diva nosila je veoma otmenu toaletu inspirisanu kaftanom, koja ima dubok V-izrez, otvorena leđa i pada pored tela do poda. Najefektniji deo kreacije je svakako upečatljiv ogrtač koji pridržava okovratnik ukrašen ručnim radom i kristalima, a pruža se niz telo predimenzioniranim rukavima sa izrezima i drapiranim detaljima.
 


Jasna je svoje izdanje u stilu grčke boginje upotpunila niskom punđom, dok je deo kose izvučen tako da u pada na stranu i uokviruje joj lice, a opredelila se za jednostavnu večernju šminku s naglaskom na usne.
Jasna Đuričić je jedna od najcenjenih domaćih glumica, a završila je Akademiju umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Branka Pleše.

 

Danas je samostalna umetnica i profesorka glume na novosadskoj Akademiji, a godinama je bila prvakinja drame Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu .

 

Jasna Đuričić je na početku 30. Sarajevo Film Festivala dobila nagradu za najbolju glumicu
Jasna Đuričić je na početku 30. Sarajevo Film Festivala dobila nagradu za najbolju glumicufoto: Nemanja Nikolić

Za svoj rad je dobila brojna priznanja, od kojih se posebno ističe Dobričin prsten 2013. godine, kao i Sterijina nagrada 1993, nagrada Saveza dramskih umetnika Srbije "Miloš Žutić"... U pozorištu je odigrala bezbroj maestralnih uloga, dok je pred kamerama ostavila poseban trag u ostvarenjima "Quo vadis, Aida?", "Da li ste videli ovu ženu?", "Beli, beli svet"...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Uliks FehmiJu na Sarajevo film festivalu

 

makonda-tracker