šta vi mislite?

"Za pijace se bolje oblači", "Ponizila je Sarajevo", "Ne bi ovako u Americi": Modno izdanje Meg Rajan naljutilo region

2

Kombinacija u kojoj je holivudska glumica prošetala crvenom tepihom na Sarajevo Fim Festivalu izazvalo je ogromnu raspravu na internetu, a ona je nosila haljinu brenda koji obožava Kejt Midlton. Možete li da pogodite koliko je novca Meg Rajan izdvojila za ovo izdanje?

Meg Rajan je na 30. Sarajevo Film Festivalu nosila sivu haljinu modne kuće Emilia Wickstead, koji često nosi Kejt Midlton, princeza od Velsa
Meg Rajan je na 30. Sarajevo Film Festivalu nosila sivu haljinu modne kuće Emilia Wickstead, koji često nosi Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: Nemanja Nikolić

Holivudska glumica Meg Rajan ovih dana je gošća Bosne i Hercegovine, gde je joj na 30. Sarajevo Film Festivalu svečano uručena nagrada Srce Sarajeva, za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti.


Jedna od omiljenih glumica iz devedesetih i s početka dvehiljaditih uživala je pozirajući na crvenom tepihu i u aplauzima okupljenih i bila vidno dirnuta, a nakon ceremonije – društvenim mrežama se šire negativni komentari na račun njenog izgleda.


Stil Meg Rajan za 30. Sarajevo Film Festival


Slavna Meg Rajan nosila je sivu kreaciju brenda Emilia Wickstead, model nazvan Jody, a u pitanju je midi-haljina kratkih rukava, sa oštrom kragnom, vrlo romantičnog izgleda.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Ovaj model košta čak 2.240 dolara, a u pitanju je komad modne kuće čiju odeću često nosi i Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama.


Uz to je kombinovala jednostavne crne mokasine italijanskog brenda Prada od 940 evra, ravne cipele sa masivnim đonom koje su među vodećim trendovima proteklih godina kada je reč o poslovnom stilu.

Reakcije na stajling Meg Rajan u Sarajevu


Međutim, na društvenoj mreži Iks (nekadašnjem Tviteru) može se pročitati da je Meg Rajan morala više da se potrudi za čast koja joj je ukazana na najprestižnijem filmskom festivalu u regionu.


"I tako je Meg Rajan ovom modnom kombinacijom ponizila Sarajevo Film Festival. Sigurna sam da se više potrudi oko stajlinga kad ide na feniranje", "Ovo kako je izašla na crveni tepih pokazuje nepoštovanje prema Sarajevo Film Festivalu! Za pijace se bolje oblači", "Iz ovog doma smatramo da se Meg Rajan obukla za crveni tepih sa idejom 'ma, nekakvo Sarajevo nebitno, baš mi se ne da da se cimam zaista, dobro je to, evo ,može ovo, ovo se ne gužva", "Ne bi se tako obukla da je na nekom filmskom festivalu u Americi"... neki su od komentara.

 

Meg Rajan je na 30. Sarajevo Film Festivalu nosila sivu haljinu modne kuće Emilia Wickstead, koji često nosi Kejt Midlton, princeza od Velsa
Meg Rajan je na 30. Sarajevo Film Festivalu nosila sivu haljinu modne kuće Emilia Wickstead, koji često nosi Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: Nemanja Nikolić

Ipak, ima i mnogo onih koji smatraju da je glumica izgledala fantastično s obzirom na to da je na događaj stigla u toku dana i da nešto još svečanije možda ne bi bilo prikladno, a koliko poštuje ovu manifestaciju pokazala je svojim govorom zahvalnosti.


Hvala vam mnogo. Tako sam srećna što sam ovde. Hvala, Sarajevo Film Festivalu i svima vama što ste ovde. Ovo je primer kako ova zajednica može biti jedinstvena. Hvala vam mnogo što pružate otpor – istakla je holivudska zvezda.


Ona se i na Instagramu zahvalila organizatorima na pozivu i podelila snimak s pozornice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

 

BONUS VIDEO

Uliks Fehmiju na Sarajevo film festivalu

 

makonda-tracker