zvezda crvenog tepiha

U stilu holivudskih diva, a naša! Damsko izdanje Jasne Đuričić koje je očaralo Sarajevo

0

Srpska glumica dobila je priznanje za najbolju glumicu na 30. Sarajevo Film Festivalu, a za ovu priliku odabrala je veoma šik modno izdanje koje ostavlja utisak.

Jasna Đuričić je jedna od najcenjenijih glumica u regionu
Jasna Đuričić je jedna od najcenjenijih glumica u regionufoto: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

U toku je jubilarni 30. Sarajevo film festival, na kom smo videli veliki broj istkanutih umetnika iz regiona, a očekuje se i dolazak holivudske zvezde Meg Rajan.


U okviru Festivala, juče je održana svečana ceremonija dodele nagrada najboljim ostvarenjima u kategoriji TV serija, na kom su zapažene bile srpske glumice.


Nagrade Srce Sarajevaa za glavnu žensku ulogu je dodelila glumica Jovana Stojiljković, koja je trenutno u drugom stanju, Olga Odanović je dobila nagradu za komediju i primila priznanje koje je posthumno dobio glumac Žarko Laušević, dok je glumica Jasna Đuričić nagrađena kao najbolja glavna glumica.

Jasna Đuričić nagrađena je za ulogu junakinje Nevene Murtezić u "Znam kako dišeš", a na ceremoniju je stigla u vrlo elegantnom izdanju.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Glumica je ponela crnu toaletu, čiji gornji deo ima poluprovidnu tkaninu i rukave, a izgleda vrlo efektno zahvaljujući strogoj crnoj kragni. Haljina prati liniju tela i pada do poda, a ukrašena je svetlucavom zelenom aplikacijom listića koja se pruža duž čitave kreacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bonjour.ba (@bonjourba_)


Jasna je svoje izdanje upotpunila niskom punđom, a završni dodir ovaj otmeni večernji look dobio je crvenim karminom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Uliks Fehmiju na Sarajevo film festivalu

 

makonda-tracker