fantazija!

Preskupa, razigrana & samo za najzgodnije: Haljina Aleksandre Prijović postaće vam opsesija ako ste zaljubljeni u modu

0

Pevačica Aleksandra (Prijović) Živojinović ponela je u Ohridu haljinu s potpisom jedne od najluksuznijih modnih kuća.

Aleksandra Prijović birala je sjaju mladalačku haljinu za nastup na Ohridu
Aleksandra Prijović birala je sjaju mladalačku haljinu za nastup na Ohridufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović je tokom svoje turneje "Od istoka do zapada" napravila neverovatne uspehe u regionu proteklih godinu dana, a pevačica i ovog leta održava svirke i koncerte širom Balkana.


Čak i da ne volite njenu muziku, sigurno vam nije promakao njen stil, koji je jedan od najhvaljenijih poslednjih godina, a to i ne čudi jer pevačica mahom bira odevne komade s potpisom najeminentnijih modnih dizajnera, kao što je, recimo, Aleksandar Mekvin.

 

Skupo, luksuzno, brendirano i trendi opisuje Aleksandrin stil, koji je brižljivo negovala i dovodila do visokog nivoa na kom je danas, a jedna od poslednjih stanica na kojima je demonstrirala sa svojim timom kako to ona radi jeste prelepi Ohrid.

 

Severna Makedonija ugostila je našu pevačicu, a ona je na nastupu na stadionu Biljanini izvori promenila nekoliko stajlinga, dok se jedna haljina posebno izdvojila.

 

Aleksandra Prijović u haljini iz kolekcije La Vacanza
Aleksandra Prijović u haljini iz kolekcije La Vacanzafoto: Instagram Printscreen/laziclaza

Reč je o haljini neobičnog printa, koja je plod kolaboracije modne kuće Versaće i pevačice Due Lipe, iz linije La Vacanza.

 

Haljina je laganog A-kroja, sa bretelama i vrtoglavo dubokim dekolteom, kao i prorezima u predelu struka koji su rezervisani samo z anajzgodnija tela. Haljina je čitava u motivima bubamara i leptirića, a Aleksandra ju je kombinovala uz bele sandale s visokom štiklom.

 

Aleksandra Prijović na nastupu na Ohridu
Aleksandra Prijović na nastupu na Ohridufoto: Instagram Printscreen / aleksandraprijovic

Ova haljina inače na nekim sajtovima po punoj ceni vredi gotovo 4000 dolara, ali trenutno se može naći po upola nižoj ceni.

 

U ovakvom printu može se naći još nekoliko različitih modela, mini ili maksi, s rukavima i bez njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AM (@angel.magazine_)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović i Filip sa sinom

 

makonda-tracker