ZAUVEK U MODI

Vredi svake pare – a nije jeftina! Aleksandra Prijović pronašla je najlepšu teksas haljinu koju ste videli ovog leta

0

Poznato je da popularna pevačica ne štedi kada je reč o modi, a nedavno je pokazala novi komad s potpisom skupocenog brenda, i to praktičan i večno trendi komad za svaki dan.

Aleksandra Prijović spada u najbolje odevene žene regionalne javne scene
Aleksandra Prijović spada u najbolje odevene žene regionalne javne scenefoto: Damir Dervišagić

Pevačica Aleksandra Prijović nastavila je ove godine uspešnu turneju koja je od prošle godine jedna od glavnih senzacija na Balkanu, a dok putuje regionom ona podseća i da s razlogom spada u najbolje odevene dame regionalne scene.


Uz luksuzne modne kombinacije koje nosi na pozornicama dupke punih arena širom prostora bivše Jugoslavije, ona oduševljava i svojim svakodnevnim stilom.


Imali smo prilike da vidimo više trendi stajlinga Aleksandre Prijović za svaki dan ove letnje sezone, a jedan od najatraktivnijih bila je teksas haljina koju je nosila tokom boravka u Zadru.

 


Pevačica se je podelila fotografiju za koju je pozirala u modelu u stilu devedesetih, halterneck haljini koja otkriva ramena i ističe figuru svojim strukiranim krojem. Reč je o komadu na kopčanje, vrlo praktičnom i vanvremenskom kada je u pitanju letnja moda, ali nije u pitanju bilo kakva teksas haljina.


Popularna Prija ponela je Givenchy model čija cena iznosi 1.150 dolara i odiše Y2K stilom koji već neko vreme dominira casual modom.

 

Najinteresantnije modele teksas haljina koje smo viđali proteklih sezona na svetskim zvezdama pogledajte u galeriji.

1 / 8 Foto: RIV / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović i Filip sa sinom

 

makonda-tracker