inspiracija za leto

Skriva višak na stomaku i kukovima: Španska princeza je pronašla letnju haljinu savršenu za žene od 18 do 108 godina

0

Bez obzira na tip građe i godine, ovaj model je praktičan, udoban i izgleda fenomenalno u bilo kojoj prilici tokom leta.

Princeza Leonor, starija ćerka kralja Felipea VI od Španije i kraljice Leticije
Princeza Leonor, starija ćerka kralja Felipea VI od Španije i kraljice Leticijefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Španska kraljevska porodica ovih dana ima prilično zauzet raspored, a nakon zabavnog susreta s fudbalerima reprezentacije Španije nakon osvajanja Evropskog prvenstva, vratili su svojim uobičajenim obavezama.


Kralj Felipe VI, kraljica Leticija, princeza Leonor i princeza Sofija tako su sada bili domaćini Odbora poverenika Španskog komiteta Fndacije Ujedinjenih svetskih koledža u palati Zarzuela, a ponovo su svi članovi porodice oduševili elegancijom.


Najzapaženija je, međutim, bila princeza Leonor, prestlonaslednica španskog trona koja je ovih dana u žiži javnosti zbog simpatičnog susreta s fudbalerom za kog se šuška da je njena simpatija.

Princeza od Asturije je odabrala ujedno i najjednostavnije izdanje, a reč je o vrlo praktičnoj haljini za sve letnje prilike – od svečanih do ležernijih.

 

Crno-bela haljina španske princeze Leonor


Leonorin izbor bila je crno-bela kreacija brenda & Other Stories, lanena haljina s decentnim volanima, midi-dužine i sa šlicem sa strane. Model A-kroja postepeno se širi već od grudi, zbog čega je vrlo prikladan ako želite da sakrijete eventualni višak u predelu struka, kukova, pa i na butinama, a posebnu notu elegancije daju kratki puf-rukavi.

 

Princeza Leonor od Asturije
Princeza Leonor od Asturijefoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Puna cena ove haljine iznosi 149 dolara, a trenutno je na sniženju, pa ju je moguće ugrabiti za 75 dolara i prodaje se u četirima varijantama: crnoj i tri dezenirane.


Španska princeza kombinovala ju je sa crnim espadrilama podignute pete modne kuće Calzados.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima

 

makonda-tracker