dopadaju li se vama?

Ceo prvi red na istom mestu u IDENTIČNOJ OBUĆI: Ono što će se nositi u toplim danima 2024. neće biti svima po ukusu

0

Jedan od vodećih trendova narednih meseci odlično nam je poznat, a možda već imate u kući nešto slično

Sijena Miler pred reviju modne kuće Chloé na Nedelji mode u Parizu
Sijena Miler pred reviju modne kuće Chloé na Nedelji mode u Parizufoto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na Nedelji mode u Parizu pre nekoliko dana je prikazana nova kolekcija brenda Chloé, za jesen i zimu 2024/25. godine.


To je ujedno bio debi nove kreativne direktorke ove modne kuće Čemene Kamali, a ona je predstavila lepršave haljine, veoma elegantne kapute i providne bluze romantičnih nijansi, s volanima, koje su dobile centralno mesto u kolekciji.


Revija je okupila veliki broj trendseterki, uključujući Aleksu Čang i Sijenu Miler, a u prvom redu se dogodilo nešto zanimljivo – najzastupljeniji model obuće bile su iste espadrile! Čitav prvi red na reviji nosio je identičnu obuću.

Moderna ženska obuća za 2024.

 

U pitanju su iste sandale s platformom i podignute pete, veoma jednostavan model s braon đonom, koji zrači duhom sedamdesetih i disko groznicom. Gornji deo obuće čine ukrštene široke kožne trake crne boje, a kopčaju se jednostavnim kaišićem prebačenim preko pete.

 

U njima smo videli i englesku glumicu Sijenu Miler, koja ih je kombinovala s belom midi-suknjom i kožnom jaknom.

 


Malo je verovatno da je u pitanju slučajnost, a trendseterke su verovatno dobile isti model kako bi na ovaj način privukle pažnju i promovisale ga. U svakoj slučaju, zapaženo je i čini se da imamo trend za 2024. koji će podeliti mišljenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)


Ipak, ima i onih koji misle da ovaj retro motiv nije bio potreban u ovom trenutku. "Ovo je najopasnija obuća na svetu", "Meni ovo liči na 2016. godinu", "Mislila sam da je ova monstruoznost otišla u istoriju", "Ružno i dosadno"... neki su od komentara, ali ima i mnogo onih koji jedva čekaju toplije vreme da ponesu slične sandale.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

MODA NAS TRUJE: Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker