praktičan & večno trendi

Može da bude i trendi top! Sara Džesika Parker godinama nosi isti kupaći, a stručnjaci znaju kako naći najbolji

0

Ukoliko zateknete holivudsku glumicu i jednu od najbolje odevenih žena planete na plaži, velika je verovatnoća da će nositi baš ovaj kupaći, kom je verna godinama.

Sara Džesika Parker uvek nosi isti kupaći
Sara Džesika Parker uvek nosi isti kupaćifoto: MATT AGUDO / INSTAR Images / Profimedia

Američka glumica Sara Džesika Parker još od prvih dana svoje uloge Keri Bredšo u seriji "Seks i grad" važi za jednu od najbolje odevenih žena sveta, a ovaj status čvrsto čuva decenijama.


Holivudska zvezda blista u elegantnim kombinacijama za crveni tepih, izgleda vrlo trendi kada je paparaci u Njujorku zateknu u ležernim stajlinzima i neočekivanoj udobnoj obući, a mnogi ne znaju da je ona i na plaži najbolje stilizovana.


Njen saveznik – uvek isti model kupaćeg kostima, kom je verna godinama!

 

1 / 5 Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Sara Džesika Parker, naime, na gotovo svim fotografijama s plaže proteklih godina nosi jednodelni model crne boje, klasični kupaći s tankim bretelama.

Pripijen uz telo i vrlo udobnog izgleda, on ističe njenu figuru i pomaže joj da se oseća prijatno u trenucima opuštanja, a ovaj model je zahvalan za kombinovanje sa svim mogućim aksesoarima za plažu, poput slamnatih šešira, laganih papuča, efektnih gumica za kosu...

 

Sara Džesika Parker godinama nosi isti model kupaćeg kostima
Sara Džesika Parker godinama nosi isti model kupaćeg kostimafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Jednodelni & jednobojni kupaći – opcija s kojom nema greške za leto 2024.


Američki Vogue pisao je još u maju ove godine da će leto 2024. biti u znaku jednodelnog kupaćeg kostima.


Minimalistički look je nepogrešiv izbor kada je reč o modi za plažu, a dok Sara Džesika Parker bira najjednostavniju opciju, dizajneri su proteklih godina ponudili mnogo kreativnih modela interesantih silueta: s jednim golim ramenom, vezivanjem iza vrata, s prorezima, potpuno golih ili pokrivenih leđa...

 


Na šta obratiti pažnju kad kupujete jednodelni kupaći?


Jednodelni kupaći su prevazišli svoju tradicionalnu ulogu pukih kostima i postali svestrani modni dodatak pogodan za različite prilike – kaže Alina Lundin, izvršna direktorka i osnivačica švajcarskog brenda Miharo.

 

Sara Džesika Parker godinama nosi isti model kupaćeg kostima
Sara Džesika Parker godinama nosi isti model kupaćeg kostimafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Danas moderan jednodelni kupaći može da se upari s platnenim pantalonama za šik dan u gradu ili sa slatkom mini-suknjom za večeru ili posetu bara na plaži – ističe ona.


Kako je objasnila, trendovi za leto 2024. oslanjaju se na eleganciju uz zadržavanje tog osećaja svestranosti, a ključne karakteristike koje će biti in su: asimetrični detalji na ramenima i prorezi na leđima, koji daju savremenu notu klasičnoj silueti.

Što se tiče materijala, ona savetuje da potražite visokokvalitetne, elastične i izdržljive. Što je najvažnije, treba da budu udobni i napravljeni od mešavine materijala kao što su likra i spandeks, kako bi se održali i oblik i elastičnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cupshe_nz (@cupshe_nz)


Takođe, uzmite u obzir i teksturu i težinu tkanine jer deblji materijali mogu da ponude veću kontrolu i podršku – kaže Lundinova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kupaći Anastasije Ražnatović

 

makonda-tracker