savršen je

Praktičan, udoban i moderan: Jelena Đoković u kupaćem kostimu za koji žene kažu – on je pravi hit leta

1

Ovo je retka prilika da suprugu Novaka Đokovića vidimo razgolićenu i mnogi su oduševljeni njenim izborom

JELENA ĐOKOVIĆ U RAZGOLIĆENOM IZDANJU
JELENA ĐOKOVIĆ U RAZGOLIĆENOM IZDANJU foto: Antonio Ahel/ATA Images

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković često je u centru pažnje javnosti zbog uspeha koji postiže njen muž na teniskim terenima širom sveta, ali ne samo zbog toga.

 

Domaćoj, ali i stranoj pubblici u poslednje vreme Jelena sve češće postaje interesantna zbog svog praktičnog i jednostavnog stila oblaćenja i komada koje žene veoma često kopiraju.

 

Tokom toplih letnjih dana Jelena nosi lagane haljine, kratke šortseve i druge zanimljive odevne komade, a nemamo često priliku da je vidimo u oskudnijim izdanjima.

Upravo zbog toga je njena fotografija sa bazena izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Kao što se na njima može videti, Jelena nosi jednodelni kupaći kostim veoma interesantnog dezena, koji savršeno pristaje svima.

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen / jelenadjokovicndf

Ovaj tip šara vizuelno sužava struk i čini da telo izgleda vitkije, a takođe prekriva sva ona mesta koja su mnogima problematična. Upravo zbog toga jedan ovakav kupaći kostim treba da dobije svoje mesto u svakom ženskom garderoberu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Jelena Đoković podelila atmosferu s proslave rođendana

 

makonda-tracker