moda za plažu

I jednodelni i bikini & slavi žensku figuru: Magični kupaći Milene Radulović je tako trendi i laskav

1

Popularna glumica pronašla je model koji spaja najbolje od svega što pružaju obe varijante kupaćih kostima i vrlo je popularan već nekoliko sezona

Milena Radulović uvek za nas ima poneku modnu poslasticu, pa čak i kad se sprema za plažu.
Milena Radulović uvek za nas ima poneku modnu poslasticu, pa čak i kad se sprema za plažu.foto: Antonio Ahel/ATA Images

Srpska glumica Milena Radulović uputila se na zasluženi odmor nakon što je u proteklom periodu vredno radila.


Dok čekamo da vidimo seriju "Ožiljak", koju je snimila u srpsko-španskoj koprodukciji, popularna glumica otišla je na letovanje, a svojim pratiocima na Instagramu pokazala je jednu od svojih modnih varijanti za plažu.


Milena je podelila da je odabrala nesvakidašnji model kupaćeg, koji predstavlja vrlo interesantan miks jednodelnog kostima i bikinija. Kako je to moguće? Jednostavno!

Glumica je objavila kratak snimak na kom je vidimo u modelu čiji su donji deo klasične gaćice V-oblika, ali izdužene tako da vizuelno čine figuru dužom. Gornji deo ovogo kupaćeg kostima otkriva stomak, a korpe su razmaknute i vezuje se u X, oko vrata.

 

Milena Radulović u trendi, crnom kupaćem kostimu
Milena Radulović u trendi, crnom kupaćem kostimufoto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

Kupaći kostimi s prorezima su u modi i 2024.


Takozvani monokini napravio je pravu revoluciju pre nekoliko godina, a reč je o jednodelnom kupaćem kostimu koji izgleda kao bikini zbog minimalne povezanosti gornjeg i donjeg dela.

 


Nakon što su haljine sa prorezima postale pravi hit, došao je red i na modu za plažu, a neki od najpoznatijih brendova predstavili su svoje varijante ovakvih kupaćih.

 


Takvi modeli slave žensku figuru, a njihova najveća lepota je u složenosti – postoji bezbroj opcija, interesantnih načina sečenja, a obično su toliko zanimljivi da uz dodatak lepršave suknje za plažu ili strateški vezane marame lako postaju neobični topovi koji privlače pažnju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o mladalačkom stilu

 

makonda-tracker