trikovi i optičke varke

5 modela kupaćih kostima koji čine da izgledate mršavije: Skrivaju nepravilnosti u struku i vizuelno skidaju do 10 kg

0

Kad dođe leto svi želimo da izgledamo lepo, a ako vas muči stomačić ili jastučići na u predelu struka ovi kupaći kostimi vam mogu pomoći da "na oko" izgledate mršavije 

TRIKOVI ZA SUPER IZGLED NA PLAŽI
TRIKOVI ZA SUPER IZGLED NA PLAŽI foto: IKO-studio/Shutterstock

Leto je stiglo, a sa njim i prilika da uživamo na bazenu, sunčamo se, kupamo u moru. Ipak, onaj osećaj nelagodnosti kada posle duge zime treba da se skinte u kupaći kostim često muči mnoge žene.  

 

Ako niste uspeli da do sada skinete poneki kilogram viška koji se nakupio na stomaku tokom zime ono što jedino sada možete da uradite jeste da pametno birate kupaće kostime.

 

Dobrim odabirom kupaćeg vizuelno možete da suzite struk i donekle prikrijete stomak. Postoje modeli koji su napravljeni baš da pomognu da se žene bolje osećaju u svojoj koži, a na vama je da procenite koji od njih je  najbolja varijanta za vas.

1. Asimetrični modeli

 

Kupaći kostimi koji na sebi imaju asimetrične šare ili proreze su oni koji će vizuelno sakriti nepravilnosti, jer na neki način izdužuju telo i čine da akcenat bude na modelu kupaćeg, a ne na vašim nedostacima. 

 

2. Upečatljivi detalji u predelu struka

 

Mnoge žene se zbog viška kilograma i svojih nesavršenosti odlučuju za kupovinu kupaćeg kostima tamnih boja. Prvenstveno crni, a zatim i teget kupaći kostimi će donekle prikriti vaše nedostatke, ali to je više ono što je u vašoj glavi, nego što je realno tako.

 

Ako želite da vizuelno suzite struk, odvučete pažnju od butina i bokova koji možda nisu onakvi kakve želite, najbolje je da birate kupaće kostime koji imaju neki upečatljiv detalj u predelu struka ili gornjeg dela, koji recimo, želite da istaknete.

 

 

3.  Dezen sa cik-cak šarama 

 

Poznato je da pojedini printovi mogu da vizuelno izduže figuru pa ne iznenađuje činjenica da žene dobro razisle pre nego što kupe, na primer, pantalone sa prugama. Ukoliko želite da izgledate mršavije birajte pruge koje idu uspravno, horizontalno, nikako one koje idu poprečno. Osim pruga, dobar izbor su i cik-cak dezeni, jer oni imaju moć da vizuelno izduže liniju i na taj način prikriju nedostatke i učine da izgledamo i do 10 kg mršavije.

4. Modeli sa naborima u predelu struka

 

Kao i haljine koje su postale poznate kao one koje "kriju stomak", isto tako postoje modeli kupaćih kostima sa istim efekton. Bez obrzira na boju, sam model sa naborima u predelu struka je savršen za one žene kojima je problem struk, stomak i bokovi. Pametno birajte i volite svoje telo, ma kakvo ono bilo.

5. Modeli sa dubokim V izrezom

 

Ovaj model kupaćeg kostima stavlja u prvi plan vaše grui i na taj način skriva nepravilnosti koje imate na svim drugim mestima. Osim što akcentuju grudi, ovi modeli takođe vizuelno mogu malo i da izduže figuru što će učiniti da izgledate vitkije. Ukoliko uz njih ponesete i neke upečatljive naočare za sunce, sigurno niko neće primetiti stomačić ili male neostatke u predelu butina. 

 

Bonus video:

Modni kreator otkrio trikove za lepši izgled 

 

makonda-tracker