odiše letnjim raspoloženjem

Gornji deo i uz farmerke izgleda ultrašik: Lepršavi komplet Tijane Dapčević koji može da se nosi i uz patike i uz štikle

1

Uvek je dobro imati pri ruci lagani letnji kardigan, kakav nam je pevačica već predstavila ranije u tamnijoj nijansi, a sada je ponela ceo komplet i o-du-še-vi-la!

Tijana Dapčević već godinama neguje autentičan modni izraz
Tijana Dapčević već godinama neguje autentičan modni izrazfoto: M.P./ATAImages

Ovih dana održava se festival Dragi Bravo, na kom je publika imala priliku da uživa u nastupima više izvođača popularnih širom regiona.


Među njima je bila i pop pevačica Tijana Dapčević, koja je za ovu priliku odabrala komotno, lagano i ležerno, ali veoma šik izdanje, kakvo vam može poslužiti kao modna inspiracija za letnju sezonu.


Kompleti već nekoliko godina zamenjuju kombinezone kao ultimativni hit toplih meseci, a Tijana se opredelila za vedar stajling koji izgleda fenomenalno uz svaki tip letnje obuće.

Njen izbor bio je dvodelni set koji čine lepršavi kardigan s tzv. slepi miš rukavima i pantalone širokih nogavica, i to u efektnoj tirkiznoj nijansi.

1 / 7 Foto: M.P./ATAImages

U pitanju je komplet ukrašen krupnim crnim cvetovima sa bledoroze i belim detaljima, koji deluje vrlo živopisno i hipnotišuće, a Tijana ga je kombinovala s belim prslukom na kopčanje i udobnim patikama.

 

Tirkizni komplet Tijane Dapčević
Tirkizni komplet Tijane Dapčevićfoto: M.P./ATAImages

Pevačica je, inače, i pre nekoliko godina nosila ovakav tamnozeleni kardigan u jednoj prilici, a tada ga je ponela na sasvim drugačiji način – u spoju sa skinny farmerkama i jednostavnom belom majicom, čime je postigla casual, ali kelegantan izgled.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tijana Dapčević u emisiji Pusti brigu

 

makonda-tracker