bez greške!

Krije kilograme & izdužuje noge: NAJUDOBNIJE letnje izdanje slavne oskarovke koje može iskopirati svaka žena od 18 do 88

0

En Hatavej je birala udobno i vrlo trendi izdanje za večernji izlazak sa mužem i ćerkom.

En Hatavej uslikana u večernjem izlasku
En Hatavej uslikana u večernjem izlaskufoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oskarovka En Hatavej ne pojavljuje se toliko često na javnim događajima, ali kada god kroči na crveni tepih, održi pravu modnu lekciju. Bilo da je u pitanju neka ultraglamurozna haljina ili opušteno izdanje, ona svakako zna da ubode u metu svojim dobrim stilom.

 

Ipak, veoma je striktna kada je u pitanju čuvanje privatnosti svoje porodice, pa tako bira da ih ne eksponira gotovo nikako javno, te je krila i da se porodila s drugim detetom i nije bila srećna kada su ih paparaci uhvatili u porodičnoj prvoj šetnji.

 

Tokom svog večernjeg izlaska s porodicom, suprugom Adamom Šulmanom i njihovom ćerkom, foto-reporteri nisu uspeli da njih uslikaju, ali zato je i sama En imala modni izbor za aplauz.

 

 

Večernje izdanje En Hatavej za maksimalnu udobnost

 

Glumica je akcenat stavila na apsolutni komfor, te je birala samo prirodne i prozračne materijale koji hladu i miluju telo.

 

Pobedu je odneo Enin nežnoplavu pidžama-komplet, omiljen u stilu dama koje žele da izgledaju i trendi, ali i da sakriju koji kilogram i da im istovremeno bude superudobno, koji je sačinjen od dva oversized komada, košulje i pantalona.

 

Stil En Hatavej za večeru s porodicom
Stil En Hatavej za večeru s porodicomfoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz to što je udobno, En je birala pantalone koje vizuelno izdužuju noge, a beskompromisno je uklopila stajling uz ravne Mary Jane mrežaste baletanke koje potpisuje Alaja.

 

Da ne zafali glamura, tu je bila oversized Birkinka tamnoplave boje, s priveskom u obliku konja

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Da li je dobra odeća uvek skupa?

 

makonda-tracker