uvek dama

BAŠ svaki svaki detalj je malo remek-delo: Crno-belo izdanje Nine Badrić koje emituje MODNU NADMOĆ – i dašak romantike

1

Pevačica je nastupila u Crnoj Gori u veoma šik kompletu, koji je "začinila" pažljivo biranom obućom i tašnicom. Čik joj nađite grešku!

NIna Badrić jedna je od najpopularnijih žena u regionu
NIna Badrić jedna je od najpopularnijih žena u regionufoto: Instagram/badrich

Hrvatska pevačica Nina Badrić veoma je aktivna ove sezone, a pred njom je nesumnjivo nekoliko uzbudljivih meseci. Najnovija destinacija – Crna Gora!


Pop zvezda održala je u Podgorici nastup za pamćenje, a nastupila je u veoma elegantnom izdanju, svojstvenom njenom prepoznatljivom damskom stilu.


Uvek fenomenalno odevena Nina i ovog puta je oduševila svoje fanove i pratioce na Instagramu, koji ne prestaju da joj udeljuju komplimente na račun ove upečatljive crno-bele modne kombinacije.

Šarmantna pevačica odabrala je, naime, za ovu priliku odelo sastavljeno od strukiranog blejzera i otmenih pantalona širokih nogavica, što je spoj koji je apsolutno dominantan kada su ženska odela u pitanju proteklih godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Ninin izbor bio je crno-beli komplet vrlo efektnog dezena, kako zbog ovog kontrasta boja, tako i zbog interesantnog i živahnog dezena, koji jednostavno nije moguće ne primetiti.


Pevačica je upotpunila svoj stil s (trenutno ultrapopularnim) slingback cipelama modne kuće Alaïa, providnim modelom Le Coeur koji na prstima ima crni detalj u obliku srca, a koštaju nešto više od 1.000 dolara.

 


To se savršeno uklopilo sa crnom tašnicom u obliku srca iz iste kolekcije, luksuznom torbicom od teleće kože čija cena iznosi 1.290 dolara.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Badrić oduševila koncertom u Srbiji 

 

makonda-tracker