tako trendi

Ovaj model midi-suknje nosiće se celog leta! Najbolje odevene žene sveta biraju samo njega, a laska svakoj figuri

0

Bez obzira na to jeste li sitnije ili krupnije građe, u ovakvoj suknji ćete biti zadovoljni svojim izgledom, a ona se kombinuje uz sve.

Midi-suknje su modeli s kojima nema greške bilo kad tokom godine
Midi-suknje su modeli s kojima nema greške bilo kad tokom godinefoto: andersphoto, Shutterstock

Postoji nekoliko komada koji su vanvremenski deo ženskog garderobera i sa sigurnošću možemo reći – midi-suknja je među njima!


Bez obzira na godišnje doba, aktuelne trendove i okolnosti, njihova svestranost, praktičnost i jednostavnost čuvaju ih na modnim radarima tokom cele godine, pa uvek imaju mesto na pistama u najnovijim kolekcijama.


Bilo da pada kiša ili sija sunce, najbolje odevene žene planete videćete u midi-suknjama, koje su vrlo praktične, lako se kombinuju, izgledaju elegantno i sigurnija su varijanta ako ne želite da nosite kraću odeću na visokim temperaturama.

 

Midi-suknja je omiljena i kraljici Raniji od Jordana
Midi-suknja je omiljena i kraljici Raniji od Jordanafoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kakve midi-suknje se nose u letnjoj sezoni 2024?


Koji god model da odaberete, nećete pogrešiti – tu nema dileme!


Romantične suknje A-kroja, modeli u obliku zvona, lepršave, pencil, sa cvetnim, pepito ili tufnastim printom... baš sve ostavlja utisak i zahvalno je za spajanje s jednostavnim jednobojnim bluzama i espadrilama, sandalama, baletankama, pa čak i patikama.

Najmoderniji model suknje za ovo leto

 

Međutim, na najnovijim fotografijama influenserki i glumica poznatih po inspirišućem stilu primetili smo nešto zajedno: one mahom nose najjednostavnije varijante sukanja srednje dužine, uglavnom ravnog kroja, takvog da tek prati liniju tela i suptilno ističe konture. Neke od njih nosile su ovih dana midi-suknje uz elegantne blejzere, druge uz majice s aplikacijama, a uvek dobro rešenje je i kratak top uz suknju visokog struka.


U nastavku pogledajte koje su to zvezde i na koji način kombinovale ovaj model.


Leoni Hane

Nemačka influenserka Leoni Hane nedavno je pokazala svoju belu Patbo duboku suknju, u spoju s bodijem istog brenda i papučama i tašnom boje limete.

 

Leoni Hane u midi-suknji s resicama
Leoni Hane u midi-suknji s resicamafoto: leoniehanne/Instagram

Elsa Hosk

Švedska manekenka odlučila se za all black stajling, konkretno laganu crnu suknju s rupičastim vezom, nešto šireg kroja od Leoni, koju je ponela s kropovanom košuljom i baletankama s kaišićem.

 

Elsa Hosk u crnoj odevnoj varijanti sa midi-suknjom
Elsa Hosk u crnoj odevnoj varijanti sa midi-suknjomfoto: @HOSKELSA/Instagram

Dakota Džonson


Holivudska glumica Dakota Džonson se, takođe, odlučila za crni model midi-suknje, i to jednostavnu varijantu s resama i poluprovidnim topom i sakoom. Šta će joj tu UGG čizme, ne znamo, ali utisak je sjajan!

 

Dakota Džonson u šik kombinaciji
Dakota Džonson u šik kombinacijifoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dženifer Lorens

Njena koleginica i oskarovka nedavno je viđena tokom šetnje Njujorkom u laganoj crvenoj suknji brenda The Frankie Shop, a kombinovala ju je s običnom majicom kratkih rukava ukrašenom crvenim slovima i baletankama.

 

Dženifer Lorens u crvenoj midi-suknji
Dženifer Lorens u crvenoj midi-suknjifoto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kjara Feranji

Italijanska influenserka odlučila se za pink autfit, i to komplet brend Margherita Maccapani, a svoju poluprovidnu svetloroze suknju je ponela s topom kratkih rukava i s V-izrezom.

 

Kjara Feranji u pink kompletu
Kjara Feranji u pink kompletufoto: chiaraferragni/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stilu mladih

 

makonda-tracker