božanstvena

Sužava figuru & zrači DAMSKIM STILOM: Ovaj komplet Marije Šarapove je malo umetničko delo, a torbica – ČIST SPEKTAKL

0

Šarmantna Ruskinja odavno više nije plavuša, zbog čega njeni fanovi žale, ali i te kako ume da fascinira stilom

Marija Šarapova na modnom performansu Vogue World: Paris
Marija Šarapova na modnom performansu Vogue World: Parisfoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Vogue World je prerastao u tradicionalni događaj koji prati ceo svet, a mnoge poznate ličnosti su i ovoga puta rešile da pokažu svoja najbolja modna izdanja. Jedna od njih je svakako i bivša teniserka Marija Šarapova koja već godinama maži za pravu modnu ikonu.


Ova zanosna brineta se sinoć pojavila u veoma trendi izdanju, a verujemo da će posle nje ovakav ili sličan odevni komad nositi dame širom sveta.


Marija je za ovu priliku odabrala bež komplete sa zanimljivim detaljima modne kuće Schiaparelli

 

Marija Šarapova na modnom performansu Vogue World: Paris
Marija Šarapova na modnom performansu Vogue World: Parisfoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Odelo je ukrašeno zlatnim vezom oko dekoltea, a tu su i vrlo efektne metalne kopče. Čitav model prati liniju tela vrlo suptilno naglašavajući konture i vizuelno izgužuje figuru, posebno zahvaljujući štepu u obliku slova V u prednjem delu pantalona, kao i nešto širim nogavicama ravnog kroja.

 

Poseban utisak ostavila je zanimljivom torbicom istog brenda Handprint Mini Secret Bag, koja je privukla mnogo pažnje svojim upečatljivim dizajnom.

Naime, torbica istog brenda po sebi ima otiske ruku, kao i veliki zlatni katanac. Ovakvu torbu ne može svako da ima, budući da je njena cena prava "sitnica". Ukoliko bi neko želeo da kupi ovaj minijaturni luksuz, morao bi da izdvoji oko 6.100 evra.


Ni cena zanimljivih pantalona nije zanemarljiva. One koštaju "samo" 1.950 evra, a beskrajna mašta kreativnog direktora ovog brenda Danijela Rozberija je pomogla popularnoj Maši da ponovo zasija i postane glavna tema na ovom prestiižnom događaju.

 

Marija Šarapova na modnom performansu Vogue World: Paris
Marija Šarapova na modnom performansu Vogue World: Parisfoto: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, bivša teniserka je prošle godine svoju prirodnu plavu kosu po kojoj je prepoznatljiva, ofarbala u smeđu, te tako postala brineta. Ona svoju boju kose nije promenila do danas, a u komentarima ispod njenih objava se može videti da ljudima nedostaje "plava Marija". Šta vi mislite?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o mladalačkom stilu

 

makonda-tracker