RAZIGRANO, A ELEGANTNO

Vedro, moderno & TRÈS CHIC! Komplet Jelisavete Teodosić za dan u Parizu je sve što treba da znate o LETNJOJ NONŠALANCIJI

0

Srpska glumica ne propušta da obiđe najznačanije muzeje prilikom svojih putovanja, a za jedan dnevni izlazak u Francuskoj odabrala je jednu od najlepših modnih kombinacija koje ćete videti ove sezone.

Jelisaveta Orašanin Teodosić u poseti Luvru
Jelisaveta Orašanin Teodosić u poseti Luvrufoto: jagodenamagli, Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić ovih dana uživa u čarima jedne od najlepših svetskih destinacija – Parizu, gde je iskoristila priliku da poseti čuveni Muzej Luvr i francuski Nacionalni muzej moderne umetnosti.


Popularna glumica već je podelila nekoliko fotografija iz Grada svetlosti, a za posetu Centru Žorž Pompidu odabrala je udoban stajling, savršen za dnevne prilike u letnjim danima, koji je ipak veoma elegantan.


Jelisaveta je za ovu priliku odabrala dvodelni set poznatog australijskog ready to wear brenda Alemais, koji se izdvaja vibrantnim bojama i komfornim krojem.

 


U pitanju je komplet čiji gornji deo čini lagana košulja, dok su donji pantalone visokog struka i širokih nogavica, beli set sa efektnim plavim porubom.

Razigranost i dodatnu notu nonšalancije Jelisavetinom izdanju daje raznobojni dezen inspirisan dečijim crtežima, iza kojih stojji poznati umetnik Majkl Svoni.

 


Ova šarena kombinacija izrađena je od svile, dok je za košulju potrebno izdvojiti 424 evra na poznatoj prodajnoj platformi Farfetch, cena pantalona iznosi 492 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sisters & Co (@sisterssnaps)


Srpska glumica kombinovala je ovaj komplet sa satenskim baletankama puderastoroze boje, a sve je upotpunila naočarima za sunce.


Veselo, živahno i vrlo stajliš – kako smo i navikli od Jelisavete!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako Jelisaveta Orašanin Teodosić igra basket

 

makonda-tracker