uvek sređena!

Možda ne putuje s mužem, ali je TAKO ŠIK! TRENDI letnji komadi Dženifer Lopez za solo letovanje na obali Amalfi

0

Iako se šuška da se razvodi od supruga i sama putuje, Dženifer Lopez nikada ne prepušta slučaju svoje odevne kombinacije.

Dženifer Lopez i Benu Afleku više ne cvetaju ruže
Dženifer Lopez i Benu Afleku više ne cvetaju ružefoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Čini se da je Dženifer Lopez od sada definitivno rešila da putuje sama, a nagađanja o njenom razvodu od glumca Bena Afleka sve su glasnija i potkrepljenija navodima različitih izvora.

 

Iako je zaista ponovna romansa Benifer delovala kao sudbinsko vraćanje stare ljubavi na pravi put, čini se da njihova bračna sreća definitivno više ne traje.

 

Glumica i pevačica ne govori o navodnom krahu još jedne svoje bračne zajednice, ali je zato odlučila da bez Afleka otputuje na letovanje u Italiji, gde su je paparaci fotografisali samu i nasmejanu.

 

Džej Lo se trudi da se drži podalje od foto-reportera, ali to ne znači da nije perfektno stilizovana za uživanje na suncu!

 

Nju su uslikalli na brodiću, gde je nosila top koji je ukombinovala sa šarenim šortsem, zlatnim sandalama, a zvezda letnje kombinacije bila je torta Kristijan Dior.

 

 

Sledeća u nizu bila je predivna letnja haljina s floralnim printom; reč je o modelu s tankim bretelama, u kom su je paparaci uslikali dok u Pozitanu, u Italiji, dok se penjala od čamca do pristaništa, a bila je u društvu svojih bliskih kolega i prijatelja.

 

Kako prenosi People, njeni dalji planovi ovog leta jesu da putuje!

 

Ona je otkazala svoju planiranu turneju kako bi provodila vreme s decom, porodicom i bliskim prijateljima, a uz to, navodi se, pokušava sa Aflekom da proda vilu koju su zajedno kupili 2023.

 

Što se tiče Džej Lo i putovanja, ona je prethodnih godina leti putovala s Aflekom, te su 2022. godine letovali u Francuskoj i Italiji, a njen rođendan su proveli na ostrvu Kapri.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! 

 

makonda-tracker