zar može gore?

Niži udarac od ovog nije mogla da joj zada: Dženifer Garner sipa so na ranu Džej Lo u jeku glasina o razvodu

0

Kao da već nije dovoljno što se druži s bivšim mužem Dženifer Garner je pokazala i koliko je voli bivša svekrva 

Ben Aflek i Dženifer Garner
Ben Aflek i Dženifer Garner foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Dženifer Garner nedavno se ponovo našla u centru pažnje medija zbog svoje veze sa glumcem Benom Aflekom, koji je njen bivši muž i otac njene dece.

 

Iako su se davno razveli njih dvoje su ostali u odličnim odnosima, a mediji su često pisali da mu je ona najveća životna podrška. U jeku spekulacija da u braku Džej Lo i Bena Afleka stvari ne stoje najbolje drženje nekadašnjih partnera bio je pravi "prst u oko".

 

Iako javnost danima govori o tome da Dženifer Garner zapravo pokušava da bivšem supružniku spase sadašnji brak, njeni potezi sve više i više podstiču sumnje u njenu iskrenost.

Ovog puta vatra se raspalila kada se ona pre nekoliko dana u javnosti pojavila sa Benom, ali i njegovom majkom, a njenom bivšom svekrvom.


Ovo ne iznenađuje one koji dobro poznaju Garnerovu, jer se dobro zna da je ona i tokom njihovog braka, ali i po njegovom završetku bila veoma bliska sa Kris En Bolt, majkom Bena Afleka.


Dženifer Garner i njena bivša svekrva pokazale su koliko poštuju i vole jedna drugu kada su se ponovo okupile u Santa Monici za poslednji dan škole 12-godišnjeg Semjuela Afleka.

 

SJAJAN ODNOS BENA, NJEGOVE MAJKE I GARNEROVE NEĆE SE DOPASTI LOPEZOVOJ
SJAJAN ODNOS BENA, NJEGOVE MAJKE I GARNEROVE NEĆE SE DOPASTI LOPEZOVOJfoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Pridružio im se Dženiferin bivši Ben Aflek, stvarajući toplu, porodičnu atmosferu.  Njihovo ponašanje, smeh i uživanje pokazali su koliko su još uvek bliski uprko činjenici da odavno nisu u braku.

 

Ovo će veoma teško pasti njenoj imenjakinji Džej Lo budući da joj je već dovoljno teško što joj u poslenjih nekoliko meseci ništa ne ide onako kako je planirala.

 

Ben više ne živi u njihovoj zajedničkoj kući, a Dženifer Lopez je nedavno viđena kako s agentom za nekretnine razgovara o prodaji vile koju je par kupio pre samo godinu dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Dženifer Lopez u suzama 

 

makonda-tracker