postaje sve zamršenije

Nakon glasina o razvodu fotka sa bivšom ženom je "kap koja preliva čašu": Dženifer Garner i Ben Aflek uslikani zajedno

0

Beni i Dženifer Aniston imaju troje dece i neguju dobre odnose, a ovo njihovo viđanje podgrejalo je nove glasine 

foto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON
foto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON

Glumica Dženifer Garner uslikana je tokom jedne svoje nedavne posete bivšem suprugu Bena Afleka.

 

Budući da su oni roditelji troje dece i da su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima to ne bi bilo ništa čudno da se u javnosti uveliko ne govori o tome da Ben i Dženifer Lopez ponovo prolaze kroz ozbiljnu bračnu krizu, a nije isključeno da bi moglo da dođe i do razvoda. 

 

Tokom vikenda Garnerova je fotografisana kako vozi svoj elegantni BMV i7 do Benove rezidencije, što je još jednom potvrdilo činjenicu da se njih dvoje redovno viđaju bez obzira što su rastavljeni. 

 

 

Odevena u ležernu odeću, crnu duksericu i bez šminke – izgled koji je naglašavao njenu prirodnu lepotu – Dženifer je prišla vili, graciozno je izašla iz svog automobila i nakon što je prošla kroz bezbedosnu proveru na kapiji uputila se ka Benu. 

 

Dženifer i Ben, koji dele troje dece, ostali su bliski od razvoda, naglašavajući zajedničku posvećenost porodici i zajedničkom roditeljstvu.

 

BEN I DŽENIFER GARNER IMAJU JAKO  DOBRE ODNOSE I NAKON RAZVODA
BEN I DŽENIFER GARNER IMAJU JAKO DOBRE ODNOSE I NAKON RAZVODA foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihov brak, koji je trajao od 2005. do 2018. godine, nakon čega je prerastao u prijateljstvo i podršku, što se jasno mnogo puta videlo na važnim porodičnim događajima.

 

Ova poseta je usledila samo nekoliko dana nakon što je se moglo čuti nagađanje da Ben i Dženifer Lopez opet imaju bračnih poteškoća, a mediji ne isključuju mogućnost da dođe i do razvoda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo i Ben Aflek obnovili bračne zavete 

 

makonda-tracker