SUPER LAGANE ZA LETO

Letnje pantalone Džej Lo nikog ne ostavljaju ravnodušnim: Prošetala vrelim ulicama LA-a, a svi su gledali u jednu stvar

0

Njen izbor modnih dodataka pruža savršen balans između udobnosti i stila, pokazujući da elegancija može biti pristupačna i u opuštenim trenucima

Dženifer Lopez - letnja kombinacija
Dženifer Lopez - letnja kombinacijafoto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok se sunce njiše iznad Los Angelesa, Dženifer Lopez, slavna mama i ikona stila, pronalazi vreme da uživa u opuštenom popodnevnom druženju sa svojom 16-godišnjom ćerkom Emom.

 

Njihove šetnje kroz gradske ulice nisu samo trenuci odmora, već i prilika da pokažu svoj nepogrešivi ukus u modi.

 

U nedavnom izletu, Džej Lo je odlučila da spoji udobnost sa stilom, noseći belu majicu bez rukava uparenu sa širokim krem pantalonama visokog struka. Ovaj ležeran izbor kombinuje jednostavnost sa sofisticiranošću, naglašavajući njenu prirodnu lepotu i samopouzdanje.

 

1 / 3 Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Njena modna elegancija nije zanemarila ni najmanje detalje. Dodajući sjaj svojoj opuštenoj odevnoj kombinaciji, Dženifer je upotpunila svoj izgled zlatnim minđušama Jennifer Fisher, sunčanim naočarima Bottega Veneta sa zlatnim okvirom i belim patikama sa platformom.

 

Pored udobnog, ali elegantnog stila, mnoge je privuklo prstenje na pevačicinoj ruci. Iako su nedavno kružile glasine o razvodu sa suprugom Benom, ona je ponovo nosila verenički, kao i prsten sa venčanja, što je izazvalo dodatne spekulacije o statusu njihovog braka.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker