trendi

Zelena na 3 načina: Boju koja je postala HIT LETA obožavaju Tamara Kalinić, Dženifer Lopez & princeza od Velsa

0

Modni stručnjaci kažu da je zelena "it" boja ove sezone, a mi vam otkrivamo na koji način možete najbolje da je kombinujete ovog leta.

Tamara Kalinić često nosi kombinacije u zelenoj boji
Tamara Kalinić često nosi kombinacije u zelenoj bojifoto: Instagram

Stigla je nova letnja sezona, a sa njom i niz modnih trendova koji već uveliko haraju morskim obalama i ulicama evropskih gradova.

 

Modni znalci zelenoj boji predviđaju vrtoglavu slavu ovoga leta, a mnoge poznate dame već uveliko demonstriraju svoja najbolja izdanja u svim njenim nijansama.

 

Uz pomoć malih ali moćnih trikova najpoznatijih influenserki sveta, saznajte kako da budete moćne i glamurozne u zelenom
 

 

1. Romantična zelena haljina Leoni Hane

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Letnja haljina svilenkastog kroja u nežnoj maslinasto-zelenoj nijansi kakvu je ponela poznata nemačka influenserka Leoni Hane, pravi je izbor za vrele letnje noći. Ležerni dugi rukavi i diskretni prorezi ovu kreaciju čine ultimativnom odom ženstvenosti, a uz elegantne bele salonke i damsku tašnicu za kakve se Leoni odlučila, ova haljina može predstavljati savršen izbor za gostovanje na sezonskom venčanju

 

 

2. "Day to night" izdanje Emili Rouz Molni 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E R M (@emilyrosemoloney)

 

Devojka koju na društvenoj mreži Instagram aktivno prati 118 hiljada ljudi, Emili Rouz Molni, sa svojim online prijateljima svakodnevno deli nove modne kombinacije i ideje. Košulja ležernog kroja i dugačka svetlucava suknja visokog struka u nijansi zelene koja se graniči za žutom bojom, savršen su look za posao podjednako kao i za izlazak u grad sa drugaricama. 

 

 

3. Nepogrešiva "kežual" varijanta Džuli Serdžent Fereri

 

 

Influenserka u usponu Džuli Serdžent Fereri verna je zelenoj boji u svim nijansama, a njen svileni "co-ord" set opuštenih linija izazvao je pravo oduševljenje na društvenim mrežama. Ovaj naizgled potpuno običan look, Džuli je začinila upadljivim nakitom od žutog zlata, koji se savršeno uklopio sa toplim maslinasto zelenim tonom njenog odela. Krajnje neobične, prozirne baletanke ukrašene sitnim cvetićima, učinile su ovo izdanje ultimativnim simbolom moderne i glamurozne žene koja živi u korak sa trendovima

 

 

Pogledajte koje to poznate dame obožavaju da nose zelenu boju:

1 / 7 Foto: Instagram

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Moda se vratila u Niš na velika vrata

 

 

 

makonda-tracker