lekcija o letnjoj eleganciji

Svaki detalj je pažljivo biran: Jelena Đoković sinoć je očarala Beograđane damskim izdanjem koje će se dugo pamtiti

1

Supruga Novaka Đokovića uvek je među najbolje odevenima na svakom događaju, a na jučerašnjem koncertu Nika Kejva spojila je modnu jednostavnost i otmenost koja ostavlja utisak

Novak i Jelena Đoković na beogradskom koncertu Nika Kejva
Novak i Jelena Đoković na beogradskom koncertu Nika Kejvafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Čuveni australijski muzičar Nik Kejv juče je održao još jedan nezaboravan koncert u Beogradu, kom se rado vraća zbog velike baze obožavalaca koju ima na našim prostorima.


Među njima je i mnogo poznatih ličnosti, koje nisu propustile jučerašnji nastup popularnog kantautora, pa smo u publici videli mnogo slavnih iz svih oblasti.


Bili su tu političari, glumci, pevači, a samo neki od njih su predsednica Skupštine Ana Brnabić s partnerkom Milicom Đurđić, zatim Sergej Trifunović sa suprugom Isidorom, Ana Đurić Konstrakta, Lazar Ristovski s devojkom Anicom Lazić, Sloboda Mićalović, pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić...

U galeriji pogledajte koje smo poznate primetili na nastupu.

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Najviše pažnje svakako je privukao Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji ovog sporta, koji je na koncert stigao u društvu supruge Jelene Đoković, a ona je još jednom demonstrirala stil koji može poslužiti kao modna inspiracija.


Jelena je za ovu priliku odabrala svedeno i vrlo šik izdanje, čija je glavna "zvezda" bila crna haljina koja prati liniju tela i naglašava vitku figuru direktorke Fondacije "Novak Đoković". Ona se opredelila za model sa čamac-izrezom koji suptilno ističe ramena, a ima i decentan, horizontalni izrez iznad grudi, kao i asimetrični kroj.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Uz to je kombinovala jednostavnu YSL pismo-tašnu krem boje, a sve je upotpunila braon papučama Hermès Oran, apsolutnom opsesijom trendseterki. Ovog puta odlučila se za model blago podignute pete, sa stabilnom i punom potpeticom, a iste papuče Jelena je nedavno nosila na jednom venčanju.

 

Novak i Jelena Đoković uživali su u beogradskom koncertu Nika Kejva.
Novak i Jelena Đoković uživali su u beogradskom koncertu Nika Kejva.foto: Antonio Ahel/ATA Images

Supruga Novaka Đokovića uz to je odabrala minimum šminke i podigla kosu u elegantnu nisku punđu. Uz širok osmeh i dobro raspoloženje – besprekorna, kao i uvek!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković peva i ljubi Jelenu

 

makonda-tracker