oduzima dah

U KIMONO stilu & s potpisom slavne dizajnerke: Partnerka Ane Brnabić u hipnotišućoj kreaciji na koncertu Nika Kejva

4

Damska haljina efektnog kroja i dezena iz kolekcije slavne srpsko-britanske kreatorke bila je izbor dr Milice Đurđić, životne saputnice Ane Brnabić.

Ana Brnabić i Milica Đurđić na koncertu Nika Kejva u Beogradu
Ana Brnabić i Milica Đurđić na koncertu Nika Kejva u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni australijski muzičar Nik Kejv ponovo je gost Beograda, a ovog puta on je nastupio na platou Geozavoda, u okviru drugog dana ovogodišnjeg Belgrade River Festa.


Jedan od najcenjenijih kantautora današnjice okupio je veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera, a najzapaženiji je bio srpski teniser Novak Đoković sa suprugom Jelenom. U njegovom nastupu uživali su i Sergej Trifunović, Ana Đurić Konstrakta, glumac Lazar Ristovski s devojkom Anicom Lazić, pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić...


Među onima koji su privukli mnogo pažnje bila je predsednica Skupštine Ana Brnabić, koju smo videli u društvu partnerke Milice Đurđić, poznate beogradske radiološkinje.

Pogledajte u galeriji koje smo sve poznate ličnosti primetili na nastupu Nika Kejva.

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Đurđić i Ana Brnabić na koncertu Nika Kejva


Dok je političarka odabrala sportsku eleganciju – teget košulju i crne pantalone u kombinaciji s patikama, njena životna saputnica bila je veoma otmena u kreaciji čuvene srpske dizajnerke Roksande Ilinčić, odnosno njenog luksuznog brenda ROKSANDA.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dr Đurđić je za ovu priliku odabrala haljinu koja podseća na kimono, model midi dužine i opuštenog kroja. U pitanju je Fadira Dress, izrađena od najvećim delom od pamuka, koja ima V-izrez, kratke i široke rukave i podesivi pojas koji ističe figuru.

 

Ana Brnabić i Milica Đurđić na koncertu Nika Kejva u Beogradu
Ana Brnabić i Milica Đurđić na koncertu Nika Kejva u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovaj model posebno je efektan zahvaljujući dezenu – dok je jedna strana toalete jednobojna, drugu krase upečatljivi i apstraktni geometrijski oblici u beloj boji i drugim svetlim tonovima.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker