svi smo mi jeca!

"Svaki muškarac sanja o ovome!" 5 sekundi Jelene Đoković na Rolan Garosu zbog kojih kažu – BEZ NJE NE BI BILO NIČEGA!

2

Supruga Novaka Đokovića njegov je najveći fan – to znamo odavno, a sada je ona još jednom pokazala kakva je podrška srpskom teniseru

Jelena Đoković, najveći fan Novaka Đokovića uvek i svugde
Jelena Đoković, najveći fan Novaka Đokovića uvek i svugdefoto: Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji ovog sporta, trenutno je u pohodu na novi gren slem, a noćas je nakon pet setova savladao Musetija i plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.


Vraćao se naš Novak i kada je delovalo kao da stvari idu nizbrdo – kako je i navikao svoje fanove tokom karijere.


Snaga volje, upornost, hrabrost, uz veštinu koja se podrazumeva pomažu Đokoviću da i u najtežim trenucima preokrene stvari, a mnogi su sigurni da su važnu ulogu ima i njegova supruga Jelena Đoković.

Ona je i sinoć bodrila Novaka iz njegovog boksa u Parizu, a društvenim mrežama zavladao je kratak snimak životne saputnice našeg tenisera i direktorke fondacije koja nosi njegovo ime. Na njemu vidimo Jelenu kako u potpunoj ekstazi skače na tribinama i viče u znak podrške svom suprugu, dok je Nole posmatra nasmejan.

"Dajte joj 50% ili čak 100% zasluge za to što je Novak pobedio u ovom meču i vratio se u svoj režim za pobedu u petom setu", "Ona je kao svaki Novakov fan na svetu", "Ovo je neprocenljivo", "Džoker je blagosloven, svaki čovek sanja da ga žena tako bodri i veruje u njega"... neki su od komentara.

 

1 / 7 Foto: jelenadjokovicndf/Instagram


Podsetimo, Jelena i Novak Đoković poznaju se još od tinejdžerskih dana, a vezu su započeli nakon tri godine druženja. Prvi put se Jelena, tada Ristić, pojavila u javnosti kao Novakova devojka davne 2006. godine u Amersfortu, a od tada je ona gotovo na svakom turniru u njegovom boksu.


U međuvremenu su se venčali na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori u julu 2014. godine, a potom su dobili sina Stefana i ćerku Taru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trening Novaka Đokovića na Košutnjaku

 

makonda-tracker