stoji kao salivena

Bukti od seksepila, a tako je otmena: Ova haljina Jelisavete Orašanin Teodosić će vam se danima vrzmati po mislima

0

Elegantna, asimetrična kreacija koja može da se nosi svakog leta izbor je lepe glumice za jednu svečanu priliku, a u njoj izgleda uobičajeno fantastično

Jelisaveta Orašanin Teodosić u svakoj prilici izgleda fenomenalno
Jelisaveta Orašanin Teodosić u svakoj prilici izgleda fenomenalnofoto: Instagram / Jagodenamagli

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić od početka karijere privlači pažnju, kako svojim talentom i harizmom, tako i izgledom, a već godinama važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja.


Šarmantna glumica predana je vežbanju i zdravoj ishrani, pa ima savršenu figuru i nakon dve trudnoće, a s lakoćom može da iznese bilo koju modnu kombinaciju.


Poseban utisak Jelisaveta ostavlja kada prilika zahteva eleganciju jer nepogrešivo bira klasične komade koji naglašavaju njen besprekoran stas, a juče je pokazala jedno od najlepših izdanja do sad.

Glumica je, naime, na Instagramu podelila fotografiju nastalu na jednom slavlju, gde je nosila nežnu, belu haljinu asimetričnog kroja. U pitanju je letnji model, bez rukava ili bretela, koji u prvi plan ističe Jelisavetina izvajana ramena i ruke, a u potpunosti je pripijena uz telo.

 


Blago nabrana u donjem delu, ova haljina ima dubok šlic, pa naglašava noge, a midi je dužine, pa je veoma praktičan za letnje prilike.


Jelisaveta je kombinovala svoju šik haljinicu pomalo neouobičajeno za junske temperature – sa čizmama do sredine potkolenice, a kosu je podigla u messy punđu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin Teodosić na utakmici

 

makonda-tracker