vitka i zdrava

NE GOJI, a gotovo je za samo 5 MINUTA: Doručak Jelisavete Orašanin izvor je zdravlja – i tajna njene savršene figure

0

Često čujemo kako je doručak najvažniji obrok u danu, te da ga ne treba preskakati, već pažljivo birati sa kojim namirnicama ćemo započeti svoj dan. Ovo je zdrav, hranljiv i lak za pripremu doručak Jelisavete Orašanin.

Jelisaveta Orašanin Teodosić važi za jednu od najzgodnijih žena
Jelisaveta Orašanin Teodosić važi za jednu od najzgodnijih ženafoto: Instagram Jelisaveta Orasanin

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić posvećena je majka dvoje dece i jedna od trenutno najuspešnijih žena na domaćoj pozorišnoj sceni.

 

Dugonoga lepotica poznata po svojoj vitkoj figuri, svakodnevno trenira i vodi računa o ishrani, te uopšte ne čudi što slovi za jednu od najzgodnijih dama na ovim prostorima. 

 

Zahvaljujući zdravom načinu života koji vodi, osim što besprekorno izgleda, glumica ima i dovoljno energije za izvršenje brojnih obaveza koje je očekuju svakoga dana. 

Jelisaveta na društvenoj mreži Instagram često deli detalje iz svoje svakodnevnice, a sada je pokazala za koji se to zdrav i jednostavan za pripremu doručak ona opredeljuje na početku svoga dana. 

 

 

BENEFITI OVOG DORUČKA:

 

  1. Jaja (meko ili tvrdo kuvana) gotova su za 5 – 6 minuta, prava su energetska bomba i sadrže 7 grama proteina po komadu, omega – 3 masne kiseline, minerale, vitamine D, E i B12.
  2. Paradajz je pravo osveženje i dobar dodatak svakoj salati. Takođe, bitan je sastojak jer sadrži kalijum, natrijum, magnezijum i fluorid koji su od izuzetnog značaja za zdravlje našeg organizma. Sadržaj vode u paradajzu takođe daje dodatnu hidrataciju.
  3. Integralni hleb je poželjna opcija, s obzirom na velike količine vitamina B i vlakana koje sadrže integralne žitarice. Vitamin B značajan je za zdravlje noktiju i kose, a pored toga, ovaj hleb je veoma ukusan i pruža osećaj sitosti. 

Zato dajte šansu ovom ukusnom i zdravom obroku koji voli i Jelisaveta Orašanin – moderna žena besprekornog izgleda!

 

1 / 5 Foto: jagodenamagli, Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin 

 

 

 

 

makonda-tracker