čista inspiracija

Jelisaveta Orašanin Teodosić je kraljica otkačenog džinsa! 2 modela farmerki koje ne bi smeo (ni umeo) svako da nosi

1

Klasika je u redu, ali bez malo smelosti i eksperimentisanja nema stila koji ostavlja utisak, zar ne? 

Jelisaveta Orašanin Teodosić može da se pohvali vrlo interesantnim garderoberom
Jelisaveta Orašanin Teodosić može da se pohvali vrlo interesantnim garderoberomfoto: jagodenamagli/Instagram

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić jedna je od trendseterki na našoj javnoj sceni u čijem stilu uvek može da se vidi nešto zanimljivo i inspirativno!


Ona često nosi klasične krojeve i modele, ali rado eksperimentiše s neobičnim detaljima koji su u trendu u tom trenutku, a rezultat su interesantne modne kombinacije kakve viđamo i kod stranih influenserki.


Iako u svečanim prilikama zaista ume da ostavi utisak, Jelisaveta odlično pliva u svakodnevnom, street style načinu odevanja, a često nosi proverene i pouzdane pantalone od džinsa.

Ipak, glumica ni tada ne bira jednostavno, već viđeno i dosadno, već može da ponudi nešto drugačije, pa je pokazala dva neobična para farmerki s prorezima.

Ona je nedavno pozirala u šik kombinaciji dubokih pantalona i dezeniranog topa, a opredelila se za farmerke od svetlog teksasa koje imaju upečatljive izreze u predelu kukova. Duboke pantalone obično se koriste da se sakrije koji centimetar u predelu struka, ali ako ste vitki kao Jelisaveta – za time nema potrebe, pa možete da nosite proreze u toj regiji.

 

 

Isti model glumica je jednom nosila i na proslavi rođendana svoje dece.


Pre dve godine, Jelisaveta je ponela još jedan efektan model farmerki kakve su prikladne za prolećnu sezonu.

 

Prilikom posete jednom madridskom muzeju, srpska glumica nosila je svetele farmerke ravnog kroja, na prvi pogled krajnje jednostavan model – ali s okruglim prorezima koji se pružaju mestimično niz nogavice!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin Teodosić na utakmici KK Crvena zvezda

 

makonda-tracker