koje god boje, divne su!

Ako planirate da nosite BALETANKE ovog proleća, nabavite samo ovakve: Nisu skupe, a čine stajling otmenim i ženstvenim

0

U kojoj god boji ili stilu, ako vaše baletanke imaju ovaj detalj – bićete tako trendi!

foto: instagram.com/tamara/
foto: instagram.com/tamara/

Baletanke neke devojke obožavaju, neke ih radije zaobilaze, ali u jednom smo svi saglasni – neće doći trenutak kada neće biti in!


Ove lagane cipelice već decenijama se vraćaju u modu svake prolećne sezone i, uz minimalne izmene, uvek izgleda prilično slično, a veoma su praktične.


Nosimo ih uz suknje, pantalone, haljine svih dužina, kilote... gotovo sve!

Mnogo je načina za kombinovanje baletanki, ali kako odabrati najbolje moguće, koje su u ovom trenutku vrlo trendi i sigurno će ostati to još nekoliko sezona? Influenserke kažu – samo izaberite ovakve.

 

Elsa Hosk u baletankama sa kaišićem
Elsa Hosk u baletankama sa kaišićemfoto: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia in deal up to 1/8 831 x 1250px IMMEDIATELY Remaining orders to reach limit: 4219

Kakve baletanke su u modi na proleće 2024?


Najjednostavniji modeli baletanki i dalje ostaju izbor broj jedan, s tim što su posebno popularne varijante ukrašene decentnim kaišićima koji se pružau preko gornjeg dela stopala.

 


Nekada je u pitanju jedan (manje ili više tanak) kaiš u stilu obožavanih cipela meri džejn, ali dizajneri nude iz verzije s više kaiševa, ukrštenih, isprepletanih, ma kako god zamislite!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by scarpa (@thinkscarpa)

Štaviše, influenserka Tamara Kalinić ih, u skladu s preporukama modne kuće Miu Miu, nosi uz "jače" sokne!

 

Tamara Kalinić pred Miu Miu reviju  u oktobru 2022. nosila je satenske baletankice s debelim soknama
Tamara Kalinić pred Miu Miu reviju u oktobru 2022. nosila je satenske baletankice s debelim soknamafoto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Na revijama kojima su najavljene kolekcije za proleće i leto 2024. videli smo razne varijante, među kojima su najzapaženije bile baletanke brendova Simone Rocha i Sandy Liang.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rouja (@rouja.official)

Uglavnom se influenserke na mrežama drže jednobojnih cipelica, a dominiraju crne i crvene, dok se najavljuje da će srebrne baletanke napraviti veliki "bum".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rouja (@rouja.official)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Neobična priča srpske dizajnerke

 

makonda-tracker