5 VELIČANSTVENIH

O ovim kreacijama će se godinama pričati: Najlepše odevene lepotice Kanskog festivala svakog su ostavile bez daha

0

Svakodnevno smo mogli da uživamo u glamuroznim izdanjima poznatih dama tokom 77. Kanskog festivala na jugu Francuske, a ovo su neke od najupečatljivijih haljina sa tog događaja

Demi Mur je nosila jednu od najlepših haljina na 77. Kanskom festivalu
Demi Mur je nosila jednu od najlepših haljina na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najpoznatiji Kanski festival ove godine ispratili su kako ljubitelji filma, tako i zaljubljenici u visoku modu.

 

Na 77. filmskom festivalu u Kanu koji je trajao od 14. do 25. maja, pored brojnih filmova velikih imena iz sveta kinematografije, svakodnevno smo mogli da vidimo prelepe i glamurozne toalete poznatih dama.

 

Izdvojili smo nekoliko najupečatljivijih i najlepših stajlinga koji su krasili crveni tepih proteklih dana na velikom događaju.

 

Kejt Blanšet

 

Prelepa australijanka u Kanu se pojavila u očaravajućoj haljini modne kuće Jean Paul Gaultier.

 

 

Kejt Blanšet
Kejt Blanšetfoto: (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Kejt Blanšet je nosila toaletu koja je spreda crna, a na zadnjoj strani svetloroze, dok je unutrašnji deo tkanine zelen, identične je nijanse kao na zastavi Palestine, ali se oskarovka nije oglašavala ovim povodom, tako da je moguća i puka slučajnost.

 

 

Bela Hadid

 

Sledeća lepotica ovogodišnjeg Kanskog festivala je manekenka Bela HadidSaint Laurent haljini boje kože koja se providila.

 

Bela Hadid
Bela Hadidfoto: Imago / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Smeđa haljina je imala duboki izrez s prednje strane, dok je pozadi otkrivala potpuno gola leđa. Neke je podsetila na prozirnu zavesu od tila koja je bila obavijena oko njenog tela.

 

Demi Mur

 

Ona je predstavnicima medija pozirala u elegantnoj kreaciji koju potpisuje modna kuća Schiaparelli, toaleti boje šampanjca koja je taman toliko ekscentrična da ostaje svojstvena njenom stilu.

 

Demi Mur
Demi Murfoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

U pitanju je dugačka haute couture haljinasirena-kroja koja naglašava dekolte i Deminu figuru u oblikui peščanog sata zahvaljujući pripijenom korsetu, a od grudi naviše se pruža upadljiv i dramatičan detalj.

 

 

Selena Gomez

 

Selena se odlučila na nešto smeliju varijantu u vidu ženstvene, jarko crvene haljine koju je upotpunila čuvenim Kristijan Lubuten cipelama odgovarajuće nijanse.

 

Selena Gomez
Selena Gomezfoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

 

Raskošna frizura i elegantne crvene salonke pratile su njeno monohromatsko modno izdanje za Kan.

 

Hande Erčel

 

Prelepa Turkinja ponela je toaletu sa korsetom bez bretela brenda Balmain, kojim je istakla dekolte, ramena i besprekorno izvajane ruke, dok donji deo ove kreacije ima retro-šik zahvaljujući suknji u obliku predimenzionirane mašne u stilu osamdesetih.

 

Hande Erčel
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

 

Hande je na sebi imala i skupocen nakit - nosila je ogrlicu, viseće minđuše i prsten juvelirske kuće Pomellato.

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

 

makonda-tracker