reakcije su urnebesne

Manji šok bi bio da je bolji plesač od nje: NIKAD (ali nikad) ne biste pogodili šta Ben Aflek ume bolje nego Džej Lo

0

Navodni rastanak poznatog para ovih dana je na društvenim mrežama u senci interesantnog detalja o Benu Afleku i Dženifer Lopez koji je nemoguće ne primetiti 

Ben Aflek i Dženifer Lopez u braku su od jula 2022. godine
Ben Aflek i Dženifer Lopez u braku su od jula 2022. godinefoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Dženifer Lopez, popularna pevačica i glumica, trenutno je posvećena promociji svog novog filma "Atlas", u jeku glasina da se razvodi od glumca i režisera Bena Afleka posle nepune dve godine braka.


Danima već mediji bruje o odnosu poznatog para, prate nose li i u kojoj prilici burme, osluškuju tračeve koje prenose osobe bliske Benu i Džej Lo, ali sada se pojavila tema koja je čak i njihov mogući rastanak bacila u drugi plan.


I mnogima je urnebesna!

Dženifer tokom promocije filma svakodnevno daje intervjue, a prilikom razgovora za Telemundo pričala je na španskom, na kom joj se novinari obraćaju zbog njenog višedecenijskog čestog isticanja da je ponosna Portorikanka. Međutim, Džej Lo je izgledala kao da se ne snalazi najbolje – pričala je vrlo nesigurno, delovala kao da ne ume da pronađe prave reči, zamuckivala, a u jednom trenutku je prešla na engleski.

@telemundo ¡Nos dejó con la boca abierta! 🤩 #JenniferLopez nos muestra en #HoyDía cómo habla en español y cuenta lo mucho que aprendió de su interpretación de #SelenaQuintanilla ♬ sonido original - Telemundo

"Mnogo je smešno kako je samo odustala u jednom trenutku", "Ova žena samo iskorišćava činjenicu da se preziva Lopez, u stvari je Amerikanka", "Toliko 'muze' latino kulturu, a nije mogla da se potrudi da nauči španski"... neki su od komentara.


Kako je Džej Lo objasnila, ona je uvek na oprezu dok govori španski jezik.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT


Postajem vrlo samosvesna jer nisam odrasla u Portoriku, znate li na šta mislim? – rekla je Dženifer u jednom od intervjua ovih dana. – Govorim španski, znam španski.


Međutim, ona je istakla da njen suprug Ben Aflek nema taj problem – baš ovih dana, dok se ljudi smeju zbog toga kako latino diva Džej Lo priča španski, društvenim mrežama se šire snimci na kojima on zvuči kao da je ceo život proveo u Tihuani!

Da, on je stvarno dobar u španskom – potvrdila je glumica. – Kad je bio klinac, proveo je neko vreme u Meksiku i obožava tu kulturu, ljude i uživa da priča španski. Tada je to naučio i negovao ceo život, on zaista uživa da govori na španskom jeziku.


Naime, kada je imao 13 godina, Ben Aflek je s majkom i bratom Kejsijem neko vreme živeo u Meksiku, gde je snimao dečiju emisiju. Tada je brzo i lako usvojio ovaj jezik, a proveo je mnogo vremena putujući zemljom i usavršavajući ga.


Ben se, inače, tokom karijere trudio da govori španski u svakoj prilici, pa tako priča na ovom jeziku kad god mu se obrate novinari iz zemalja španskog govornog područja, u intervjuima i tokom kratkih ćaskanja na crvenom tepihu, s paparacima na ulici...

 


"Ovaj čovek izgleda srećno samo dok govori španski", "Ben Aflek može da daje časove španskog jezika latino divi", "Kao da mu se promeni čitav identitet, pogledajte ga koliko je srećan što priča na španskom", "Mogu da zamislim kako Ben i Dženiferina deca pričaju na španskom, a ona ih gleda bledo"... neke su od reakcija na njegove simpatične snimke.


Džej Lo je rođena u Njujorku i, kako to često voli da istakne, odrasla u Bronksu, pa nije dovoljno govorila španski jezik.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker