slavni ga obožavaju

Zgodan, uspešan, RUKU POD RUKU s Evom Longorijom: Ko je markantni Srbin koji je očarao Kan ove godine?

0

Na marginama 77. Filmskog festivala u Kanu upriličeno je sijaset svečanosti i proslava humanitarnog karaktera. Lepa glumica Eva Longorija (49) ugostila je sam vrh holivudskog društva upravo na jednoj takvoj zabavi, a u pitanju je događaj "Global Gala Gift". 

Glumica Eva Longorija
Glumica Eva Longorijafoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Glamurozna Latinoamerikanka Eva Longorija svakim novim pojavljivanjem na crvenom tepihu izazivala je ovacije i pozitivne kritike najpriznatijih modnih stručnjaka tokom 77. Festivala filma u Kanu.

 

U okrilju Primorskih Alpa, nekadašnja "očajna domaćica" ugostila je brojne slavne ličnosti na 10. dobrotvornoj Global Gala Gift zabavi i u toj ulozi pokazala se kao sve samo ne – očajna . 

 

Ovom prilikom Longorija se odlučila za smelu kreaciju pripijenu uz telo, optočenu ručno vezenim ukrasima koji se poput opadajućeg lišća spuštaju niz prozirnu tkaninu. Ovaj look upotpunila je dijamantskim prstenom i narukvicom, svetlucavim miđušama i odgovarajućim srebrnim sandalama. 

Međutim, ono što je pored Evinog besprekornog izgleda široj javnosti zapalo za oko jeste nepoznati markantni muškarac, koji se rame uz rame sa njom pojavio na crvenom tepihu humanitarnog događaja. U pitanju je nadaleko čuveni i nagrađivani estetski hirurg  – doktor Nenad Josipović, poznatiji kao dr Leonard. 

 

Lepa Eva Longorija pleni izgledom gde god se pojavi
Lepa Eva Longorija pleni izgledom gde god se pojavifoto: Jacques BENAROCH / Sipa Press / Profimedia

Ovaj otmeni Srbin, poznat po stilu 'manje je više', prvi je izbor mnogim holivudskim zvezdama kada su estetski zahvati u pitanju. Pored toga što je izvanredan u svom poslu, dr Leonard poznat je i kao veliki humanitarac i filantrop, zbog čega je na pomenutoj gala večeri dobio priznanje za svoj doprinos organizaciji koja se bavi prikupljanjem pomoći ugroženim porodicama, ženama i deci. 

 

Nenad Josipović nagradu je primio odeven u klasično crno odelo elegantnog kroja, upotpunjeno adekvatnom leptir mašnom i belom košuljom, nakon čega se iza kulisa sjajno provodio i družio sa domaćicom samog događaja, ali i mnogim drugim ličnostima. 

 

Dr Leonard bavi se estetskom, rekonstruktivnom i plastičnom hirurgijom u Rozenpark klinici u Darmštatu, a do 2018. godine radio je u Frankfurtu u Nemačkoj, gde je i završio svoju specijalizaciju. Takođe, on je konsultant farmaceutske kompanije "Juvederm", poznate po proizvodnji hijaluronskih i botoks filera.

 

 

Mladi hirurg drži predavanja i treninge širom sveta, a mnogim damama je san da svoj mladolik i lep izgled prepuste upravo rukama ovog veštog Srbina. Mnogi ga zovu "srpski Kristijan Troj"aludirajući na njegovu sličnost sa čuvenim likom plastičnog hirurga iz igrane serije "Reži me"

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

BONUS VIDEO

U Japanu sam naučio šta je medicina

 

 

 

makonda-tracker