učimo od najboljih

U Veneciji je bilo pomalo dosadno... A ONDA JE DOŠLA ONA! 3 haljine kojima se slavna lepotica transformisala u PRINCEZU

0

Iako je stil na Filmskom festivalu u Veneciji i ove godine izuzetan, na crvenom tepihu nedostaje stajlinga koji oduzimaju dah. Međutim,kada se ova čuvena Nemica pojavi bilo gde, dosada je zabranjena!

Leoni Hane na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji
Leoni Hane na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Venecijifoto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U dosadašnjem toku 80. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji imali smo priliku da vidimo mnogo interesantnih modnih izdanja, ali kao da je falilo bajkovitih haljina u stilu princeza.


Zato je tu nemačka influenserka Leoni Hane, da začini sve svojim viđenjem stila za moderne princeze i podseti zašto spada u najbolje u svom poslu.
Ona je jedna od retkih koja je na crvenom tepihu u svakoj prilici pokazala wow efekat i pokazala stil koji će se sigurno pamtiti godinama.


Prvi put se ove godine na Mostri Leoni Hane pojavila prve večeri septembra, na premijeri filma "Konačno zora" (Finalmente l'alba) Saverija Konstanca, kada je na trenutak hipnotisala sve svojom pojavom.

 

Njen izbor bila je toaleta brenda WONÁ Concept nazvana Giselle Mermaid Gown, inspirisana sirenama, koja je pripijena uz telo do sredine butine, odakle se širi raskošna suknja sa šlepom.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Ovakav glamur mora da prati i luksuzan nakit, što je u ovom slučaju bio Tiffany & Co.


Sutradan smo Leoni videli na dodeli nagrada Campari Passion for Film i premijeri filma "Palata" ("Palace") Romana Polanskog, a tada je od glave do pete bila u boji zlata.

 

Leoni Hane na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji
Leoni Hane na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Venecijifoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Influenserka je sve opčinila kreacijom brenda BolandyModa, koju krasi veličanstven svetlucavi korset prekriven laticama, dok je donji deo suknja do poda u nešto "smirenijem" tonu zlatne boje. Sve to pratio je Tiffany & Co. nakit boje žutog zlata, kao i zlatne sandale Rene Caovilla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)


Trećeg dana u Veneciji, Leoni je pozirala na mostićima Venecije, kada je nosila tzv. Ponpon toaletu s potpisom brenda Geyanna Younes, nesvakidašnju mini-haljinu s pufnastim šlepom, takođe uz narukvice i minđuše od žutog zlata.

 

1 / 5 Foto: leoniehanne/Instagram

 

 

BONUS VIDEO

 

makonda-tracker