inspiracija

Kako se obući za letnji dan usred proleća? Moćni stajlinzi 5 najpopularnijih evropskih influenserki

0

Ako želite da ostavite utisak proverenom i najtrendi kombinacijom, pogledajte šta nose najbolje odevene devojke planete

Leoni Hane je jedna od najpopularnijih influenserki sveta
Leoni Hane je jedna od najpopularnijih influenserki svetafoto: leoniehanne/Instagram

Vikendom se ne prepuštamo brigama, već slobodnom vremenu, a ovog puta i sunčanim danima!


Aktuelni vikend biće najtopliji od početka godine, a iako je tek počelo proleće opuštaćemo se na letnjim temperaturama, pa sve prati i nešto opušteniji, zabavniji i interesantniji stil.


Da ne biste gubili vreme na stajanje pored otvorenih vrata ormana i bili u dilemi šta obući, inspiraciju možete potražiti u modnim kombinacijama najpoznatijih svetskih trendseterki. U zavisnosti od prilike, ukusa i toga šta imate u kući, predstavljamo vam za svakog po nešto!

Leoni Hane – klasičan look


Nemačka modna influenserka Leoni Hane odana je klasici i jednostavnosti, pa je juče pokazala kako izgleda u – maloj crnoj haljini!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)


Njen izbor bila je mini-haljina modne kuće Prada, model otvorenih leđa s bretelama, a kombinovala ga je sa crnim čarapama, slingback cipelama i većom tašnom, uz, naravno, naočare za sunce.


Čemu komplikovanje?


Kjara Feranji – cvetni dezen


"Floralno za proleće, revolucionarno", gorko je prokomentarisala Meril Strip u filmu "Đavo nosi Pradu", ali zaista je jasno da bez cvetnog printa nema prolećnih dana, zar ne?

 


Tako je razmišljala i italijanska trendseterka, koja je tokom porodičnog odmora u Dubaiju za šetnju sa ćerkom odabrala mini-haljinu ukrašenu floralnim motivima na beloj pozadini, i to lepršavi model bez rukava.


Svemu je dodala svetloroze Hermès Constance tašnicu i kao neočekivan dodatak kaubojske čizme crne boje.


Aleksa Čang – jednostavnost


Spoj farmerki i košulje neizbežan je i vrlo praktičan u proleće jer se može nositi u bukvalno svakoj prilici, od odlaska na posao, preko pića s drugaricama, do večernjeg izlaska.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)


S tim je računala i britanska influenserka, koja se opuštala u uskim patnalonama od džinsa i klasičnoj krem košulji.

Karolina Daur – košulja + mini-suknja


Nemačka modna blogerka nije u poslednje vreme imala mnogo neglamuroznih prolećnih kombinacija, ali smo našli njen stajling od pre nekoliko meseci koji može da posluži kao inspiracija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)


Za crvenu boju se procenjuje da će dominirati ovog proleća i leta, a Karolina je odabrala bordo mini-suknju ravnog kroja u spoju s laganom košuljom.


Tamara Kalinić – najslađe za kraj


Najpoznatija srpska influenserka Tamara Kalinić inspiriše nas iz dana u dan, a juče je predstavila neobičan, neočekivan i vrlo trendi kombo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ona je predstavila svoje viđenje "milanskih vibracija" kroz potpuno otkopčanu široku košulju vertikalnih linija, uvučenu u svetloplavu maksi-suknju sirena-kroja.


Jednostavno, s njom dosade nema!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima sa Zapada

 

makonda-tracker