nestvarna

Je li ovo najlepša haljina 77. Kanskog festivala? Avangarda inspirisana KALOM zbog koje je Kroazeta zastala na tren

0

Poznata manekenka bez sumnje ume da ostavi utisak gde god da se pojavi, a ovog puta joj je u tome pomogla toaleta koja će ući u istoriju Filmskog festivala u Kanu kao jedna od najlepših

Koko Roša u haljini u obliku kale na 77. Kanskom festivalu
Koko Roša u haljini u obliku kale na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Crveni tepih 77. Kanskog festivala doneo nam je mnogo interesantnih modnih izdanja, od providne "gole haljine" Bele Hadid koju potpisuje Saint Laurent, preko niza klasičnih balskih haljina, sve do odvažne Loewe toalete u stilu antičkih boginja koju je ponela slavna Demi Mur.


Međutim, čini se da smo tek pred kraj Filmskog festivala u Kanu videli najlepše što ovogodišnje izdanje i njegove zvanice imaju da ponude – nestvarnu kreaciju koju je ponela manekenka Koko Roša.


Kanadska lepotica bila je gošća na premijeri filma La Plus Precieuse Des Marchandises, a stigla je u skulpturisanoj toaleti modne kuće Cheney Chan inspirisanoj kalom. Pogledajte kako je izgledala.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Avangardna kreacija, čitava talasasta, izgledala je kao da Koko izranja iz džinovskog cveta, čemu je doprineo vrlo precizan dizajn – delikatne latice sa suptilnim naborima i rubovi nijansirane zelene boje sa svetlucavim detaljima koji podsećaju na cvetnu rosu.

 

Koko Roša u haljini u obliku kale na 77. Kanskom festivalu
Koko Roša u haljini u obliku kale na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Manekenka je avangardnu toaletu ponela sa srebrnim čokerom , odgovarajućim minđušama i statement prstenom, a kosu je podigla u visoku punđu u obliku mašne.

Šminka je bila u potpunosti u skladu s temom njenog modnog izdanja, jer je odabrala zelenu senku za oči u kombinaciji sa sivkastim ajlajnerom, uz nežan puderastoroze ruž.

 

Koko Roča definitivno je zvezda koja je otišla najdalje u modnom eksperimentu na ovogodišnjem Kanu, budući da je na amfAr gali, koja se tradicionalno organizuje tokom Kanskog festivala, takođe nosila čistu avangardu.

 

Ovog puta u pitanju je bila kreacija brenda Yanina Couture u boji zlata, s masivnim aksesoarom od perja na glavi.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o aktuelnim trendovima sa Zapada

 

makonda-tracker