bajkovita

U haljini posutoj perlama pokorila crveni tepih: O izdanju turske glumice u Kanu će se godinama pričati

0

Glumica i manekenka Hande Erčel je u dvema haljinama privukla mnogo pažnje na 77. filmskom festivalu u Kanu

Turska glumica Hande Erčel na 77. Kanskom festivalu
Turska glumica Hande Erčel na 77. Kanskom festivalufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na 77. Kanskom festivalu, među mnogobrojnim poznatim licima, pojavila se i turska glumica Hande Erčel, koju je većina viđala u seriji ''Pokucaj na moja vrata'' u ulozi glavne junakinje Ede.

 

Ova lepotica je pravi ponos Turske - za sobom je već nanizala brojne uloge u popularnim serijama, a ni karijera manekenke ni malo ne kaska.

 

Na festivalu u Kanu došla je u pratnji sadašnjeg dečka Hakana Sabancija, influensera koji potiče iz vrlo imućne turske porodice.

Hande je najpre privukla pažnju svih prisutnih pozirajući na crvenom tepihu amFAR gala večeri, događaju u sklopu Festivala u Kanu, dekoltiranom haljinom sa perlama koja je pratila liniju njenog tela sve do poda.

 

Perlice crvene i plave boje bile su utkane po crnoj haljini brenda Nicolas Jebran, ostavljajući utisak lepršavosti.

1 / 2 Foto: Alberto Terenghi / Zuma Press / Profimedia

Na premijeri filma Megalopolis, glumica se pojavila u prelepoj crvenoj haljini Balmain, golih ramena i efektnom mašnom koja je istakla figuru i ovoj spektkularnom komadu dala notu elegancije.

 

1 / 3 Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Od nakita je nosila skupocenu Pomellato ogrlicu upečatljive modro plave boje u obliku dragulja i minđuše sa po pet tranzita koje ima i sama ogrlica i prsten istog brenda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker