SVE JE UĆUTKALA

"Tišina, sram vas bilo", vikala je: CRVENA ĐAVOLICA kraljevske porodice pobesnela na publiku u Kanu

0

Bivša supruga princa Endrua Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, sinoć je na amFAR gala večeri imala ''obračun'' sa publikom

Sara Ferguson na Kanskom festivalu
Sara Ferguson na Kanskom festivalufoto: Marco Piovanotto/AbacaPress / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sara Ferguson je besno ućutkala publiku na događaju na marginama Kanskog festivala dok je zahvaljivala umetniku Simonu de Pjuriju na portretu pokojne kraljice i držala predavanja publici o životnoj sredini.

 

Bivša supruga princa Endrua, sinoć je izgubila strpljenje jer je publika sve vreme pričala u glas paralelno sa njom tokom gala večeri na kojoj se održavala aukcija portreta kraljice Elizabete II.

 

Snimak na kome Sara viče na publiku podelila je i manekenka Hajdi Klum, ali ga je potom uklonila sa svog Instagram profila. Poznata Nemica je takođe prisustvovala amFAR gali, događaju koji se održava u sklopu Kanskog festivala.

Sara, inače  majka princeza Beatris i Judžin od Jorka na snimku se može čuti kako govori:

 

- Tišina! Sramota je da se svi ovde pitate gde je i kada počinje sledeća žurka.

 

Sara Ferguson na amFAR gali Kanskog festivala
Sara Ferguson na amFAR gali Kanskog festivalafoto: DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

– Jer neverovatni Simon de Puri je večeras uradio izuzetan posao, ovo je izvanredno, i sve što želim da kažem svima u ovoj prostoriji je da prestanete, prestanete, prestanete – uznenirenim tonom je rekla Sara Ferguson.

 

Posle burne reakcije, Sara se zahvalila organizatorima amFAR-a i otkrila da će novac sa aukcije – 475.000 evra, za koliko je prodat portret, biti prosleđen humanitarne svrhe za očuvanje životne sredine.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker