SAVRŠENo

Lepršavo, trendi i VEOMA MOĆNO: KOMPLET Anastasije Gudelj će Srpkinje ovog proleća i leta sigurno OBOŽAVATI

0

U njemu ćete se osećati sjajno bez obzira na doba dana, priliku, temperaturu 

PROLEĆNI STAJLING ANASTASIJE GUDELJ ODUŠEVIO ŽENE
PROLEĆNI STAJLING ANASTASIJE GUDELJ ODUŠEVIO ŽENE foto: Instagram / anastasijaražnatović

Pevačica Anastasija Gudelj je od malih nogu gajila ljubav prema modi, oblačila se često, presvlačila, nosila mamine štikle.

 

Gradila je svoj stil, uživala da isprobava najrazličitije kombinacije i danas je često inspiracija mladim ženama koje vole moderne, trendi odevne kombinacije.

 

Nedavno je podelila na društvenim mrežama jedan savršen autfit, prelepu dugačku haljinu oker boje sa zlatim detaljima, a sada je izbor pao na jednu prelepu, razdraganu kombinaciju koja takođe nije mogla da ostane neprimećena. 

 

 

Ovog puta ona je ponela prelepi roze, cvetni komplet koji je bio sačinjen od širokih laganih, letnjih pantalona, koje su lepršale oko njenih nogu i podsećale na suknju i gornjeg dela, topa, koji se vezivao u predelu struka.

 

Ovom kombinacijom Anastasija je postigla pun pogodak budući da je ova kombinacija odlična za gotovo sve prilike. Lagani materijal poput onog koji je pevačica odabrala hladi kožu, daje joj mogućnost da diše i zbog toga u njemu nije vruće čak ni kada dođu prave letnje temperature.

Budući da je fotografija nastala u Španiji, gde je vreme već uveliko toplo, jasno je da je želela da se oseća sjajno i da ne brine da li će joj biti prevruće.

 

Uz nju je i njen muž, fudbaler Nemanja Gudelj u takođe jednom veoma ležernom izdanju kada je garderoba u pitanju. Nemanja i Anastasija su uživali u šetnji ulicama Marbelje, jednog od najlepših španskih letovališta.

 

Bonus video:

Anastasija zapevala Gudelju

 

makonda-tracker